شبکه جهانی ولایت
Velayat TV Network
دفتر مرکزی :
آمریکا ، کالیفرنیای شمالی – شهر لیورمور
دفتر قم:
خیابان شهداء ، کوچه 24 فرعی شماره 5 پلاک 20
سامانه پیام کوتاه:30001203
تلفن : 7735831 – 7840391 (0251)
بسم الله الرحمن الرحیم
معرفی:
شبکه جهانی ولایت یک شبکه مستقل تلویزیونی غیر دولتی – غیر انتفاعی است که جهت تثبیت و تحکیم بنیانهای تئوریک و تقویت علمی مبانی نظری و پاسخگویی به شبهات و سؤالات و دفاع از اندیشه های متعالی اسلام ناب شیعی است ، این شبکه تلاش می نماید با ایجاد وحدت و همدلی هر چه بیشتر بین مسلمانان با محوریت اهل بیت (علیهم السلام) به دور از هر گونه تفرقه و اهانت به باورها و اعتقادات دیگر فرق اسلامی و همچنین دیگر ادیان الهی فعالیت های خود را انجام دهد
شبکه جهانی ولایت تحت اشراف فقیه فرزانه حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی ) تأسیس و اداره می شود.
شبکه در شب میلاد با سعادت امیر المؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) مطابق با 13 رجب 1431 هجری قمری برابر با 5 تیر 1389 شمسی به ریاست استاد فرزانه جناب آقای دکتر سید محمد حسینی قزوینی فعالیت خود را آغاز نمود.
مشخصات در ماهواره هاتبرد :
فرکانس : 10949
نرخ سمبل : 27500
پلاریزاسیون : عمودی
FEC : 3/4
مشخصات در ماهواره نایل ست :
فرکانس : 11355
نرخ سمبل : 27500
پلاریزاسیون : افقی
FEC : 3/4
مشخصات در ماهواره گالکسی 19 :
فرکانس : 11836
نرخ سمبل : 20765
پلاریزاسیون : عمودی
FEC : 3/4
رسالت و اهداف:
1 – نشر معارف و فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام)؛
2 – دفاع تئوریک از حریم تشیع؛
3 – تبین، تبلیغ و گسترش باور ، بینش و ارزشهای اسلامی مبتنی بر فرهنگ و اندیشه های اهل بیت (علیهم السلام) ؛
4 - تثبیت و تحکیم بنیانهای تئوریک و تقویت علمی مبانی نظری و دفاع از اندیشه های متعالی اسلام ناب شیعی؛
5 - پاسخگویی به شبهات و سؤالات و دفاع از مبانی و باورهای شیعی؛
6 – تعمیق و توسعه دانش و معرفت اسلامی؛
7 – آسیب شناسی فرهنگ دینی و بستر سازی مناسب جهت رفع کاستی های آن در مواجهه با شرائط عینی و واقعی جامعه معاصر
8 – تلاش در جهت ایجاد وحدت و همدلی هر چه بیشتر بین مسلمانان به محوریت اهل بیت (علیهم السلام)
9 – نظریه پردازی و اندیشه سازی در عرصه علوم و معارف اسلامی به منظور تامین نیازهای فکری – دینی جهان معاصر ؛
10 – تبین معارف ناب اسلامی و پالایش و پیرایش فرهنگ دینی از پیرایه جمود و التقاط.
پوشش اقلیمی:
شبکه توسط دو ماهواره Hotbird و Galaxyتمام قاره آمریکا شمالی و جنوبی ، اروپا ، شمال افریقا، آسیای میانه ، کشورهای حاشیه خلیج فارس، جنوب و جنوب شرقی چین ، هند ، افغانستان و بخشی از کشورهای مشترک المنافع روسیه و ... را پوشش می دهد.
تعداد بینندگان
بر اساس تحلیل سیستمی و آماری ایمل ها، پیامک ها ، تلفن ها ، سایت ایترنت و نرم افزارهای رصدگرا تعداد بینندگان در برنامههای پاسخ به شبهات و مناظرات به حدود 40 میلیون نفر می رسد. و میانگین بینندگان 9500000 نفر میباشد.
ترکیب موضوعی و قالب برنامه های شبکه
ترکیب ساختار عمومی برنامه های شبکه ولایت را گفتگو، میزگرد، مستند ، مناظرات ، گزارش و ... با طیف متنوعی از موضوعات اسلامی ، شیعی ، فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی تشکیل می دهد . صبغه و شاکله اصلی فعالیت شبکه « تولیدی و اهداف آن عمدتاً شناخت ولایت، نقد شبهات و فرهنگی » است و علاوه برپخش برنامه های زنده ، پخش برنامه های تولید شده متعلق به مراکز علمی در گروههای مختلف و بازسازی برنامه های تامینی از شبکه های داخلی و مراکز علمی را نیز در دستور کار خویش دارند .
ادامه مطلب...
اوبونتو ( Ubuntu ) یکی از محبوبترین سیستم عامل های لینوکسی است که در ایران شاید به جهت اینکه نسخه لوح فشرده ( CD ) آن بصورت رایگان از آن سر دنیا به درب خانه شما بدون هزینه پست می شود بسیار شناخته شده است و احتمالا هر ایرانی آشنا به کامپیوتری حداقل یکبار از این امکان استفاده کرده است. اوبنتو در واقع فرزند دبیان با رگه آفریقایی از خانواده پر جمعیت لینوکس می باشد. ابونتو نیز به رسم معمول سیستم عامل های لینوکسی بصورت رایگان در اختیار کاربر قرار می گیرد و بسیاری از توسعه دهنده گان خود نیز در ارتقا و پیشرفت آن نقش ایفا می کنند.
مارک شاتل ورث یکی از معروفترین کارآفرینان آفریقای جنوبی است، وی در ماه مارچ 2004 شرکت کانونیکال ( Canonical Ltd ) را بنیانگذاری کرد و چند ماه بعد در اکتبر همان سال این شرکت اولین نسخه ابونتو را منتشر نمود. ابونتو با هدف بوجود آوردن یک سیستم عامل ساده و راحت برای استفاده کاربر در کامپیوتر های دسکتاپ طراحی شد و مطمئنا هیچ کس و حتی خود مارک شاتل ورث هم گمان آن را نمی برد که در کمتر از 6 سال بتوانند با عبور از شمار بسیار زیاد توزیع های مختلف لینوکس، اوبونتو تبدیل به یکی از محبوب ترین سیستم عامل های لینوکسی در میان کاربران گردد. در حال حاضر بیشتر از 12 میلیون نفر در سراسر جهان از اوبونتو به عنوان سیستم عامل کامپیوتر خود استفاده می کنند که این رقم معادل 50 درصد تعداد کل استفاده کنندگان ای خانگی لینوکس است. اوبونتو دارای بیش از 16000 بسته نرمافزاری است و هسته اصلی آن بر روی یک سیدی عرضه میشود. اوبونتو دارای انواع ابزارهای نرمافزاری از نرمافزارهای کاتب و صفحه گسترده? اداری تا کارگزارهای اینترنتی و ابزارهای مناسب برنامهنویسی است.
با سلام . امروز قصد دارم براتون فایل pdf تنظیمات بهتر میندوز رو بذارم . امیدوارم بدرد تون بخوره . نظر یادتون نره .
متونید فایل pdf رو از اینجا دانلود کنید .