نویسنده : حدیث
همیشه پای یک غاصب در میان است ... شاید خیلی از ما وقتی همیشه در خبرها می شنویم که یک اتفاق ناگوار تروریستی چه از نوع نظامی و چه از نوع نرم صورت گرفته است و اعلام می شود که توسط سازمان جاسوسی موساد صورت گرفته ، از خود پرسیده باشیم ، مگر می شود همه این کارها کار اسرائیل باشد و در دل مان گفته باشیم اینها همه اش فرافکنی است ... به نظر شما این فقط یک ادعاست یا واقعیت دارد ؟ امیدوارم با بررسی و دقت نظر در قطعات ارائه شده این زنجیره فریب ، در پایان یادداشت به این نتیجه برسیم که این موش دوانی و ، وجود خوی استکباری در ذات رژیم اشغالگر قدس واقعیت دارد ...
پشت پرده بازی گردانی :
مسئله ای که در چهارچوب مولفه های فرهنگی در این روزها در کشور ما به آن نگاه می شود ، دیگر اکنون فقط بعد فرهنگی ندارد ... دیگر به جایی رسیده که می توان نام ابزار اثر گذاری منفی بر افکار مردم جهان را به جای ابزار فرهنگی مثبت ، بر آن گذاشت ... البته بحث اصلی ما در این یادداشت چرایی سوء استفاده یهودیان تند رو ( که البته نمی توان بچسب یهود را بر اینان زد ) از این ابزار ساخته دست بشر است ... سوء استفاده ای که کاملاً برنامه ریزی شده است و برای نیل به هدفی مستکبرانه در جهان و مخصوصاً منطقه خاورمیانه است .... این ابزار چنان گستره و دامنه ای دارند که امروزه به یک از جایگزینهای اصلی جنگ سخت تبدیل شده اند ... کشور های غربی کشورهای غربی با داشتن 2 % جمعیت جهان نزدیک به 90 % امواج بینالمللی رادیوها را در اختیار دارند و به طور شبانهروزی تمام جهان را در انحصار تبلیغات خود قرار دادهاند ... در حال حاضر از رادیوهای دولتی کشورهای خارجی ، روزانه بیش از 40 ساعت برنامه به زبان فارسی پخش میشود . ( با احتساب رادیوهای ضد انقلابی و گروهکی به 48 ساعت در روز میرسد) . در این بین کشور ما هم در این مورد استثناء نیست ... در ایران 17 هزار و 666 شبکه که 2 هزار شبکه با وضوح بالا دریافت می شود ... از این دو هزار شبکه : 380 شبکه 24 ساعته مخصوص موسیقی ؛ 74 شبکه مد لباس و آرایش و ... ؛ 273 شبکه مخصوص ادیان و تاریخ و ... ؛ 419 شبکه مخصوص ورزش ؛ 252 شبکه مخصوص اقتصادی ؛92 شبکه مخصوص کودکان و نوجوانان ؛ 235 شبکه مسایل اروتیک و 81 شبکه پورنو می باشد ... در این میان نمی توان از نقش رسانه ای اسرائیل در تخریب چهره نمایی از کشور های منطقه بخصوص ایران گذشت ... حالا شما تصور کنید این هجمه نا جوانمردانه در چه سطحی انجام می شود ... و ما باید در چه سطحی انتظار برخورد با آن را داشته باشیم .

سوابق اسکان و تمدن در فلسطین :
1 ـ دوران نئوآندرتان : قدیمیترین سابقه اسکان فلسطین به چهل هزار سال پیش از میلاد مسیح (ع) باز میگردد (نقل از ویل دورانت ، تاریخ تمدن ، ترجمه احمد آرام ) .
2 ـ کنعانیان : تمدن کنعان قدمتی برابر با 2500 سال پیش از میلاد مسیح دارد که از نظر قدمت کهنترین تمدن مکشوفه در فلسطین است . نسب ساکنان آن به کنعان بن نوح میرسد که به صورت چند قبیله عربی (سامی) به این سرزمین مهاجرت کرده و در آنجا سکنی گزیدهاند .
3 ـ هیتیها : تورات در باب دهم سفر پیدایش ، هیتیها را از فرزندان هُت پری کنعان معرفی کرده است ... .
4 ـ هوریها : اینها از جمله اقوامی بودهاند که مدت زمانی چند سوریه و فلسطین را در تصرف خود داشتهاند ... .
5 ـ فیلیستینها : در سال 1184 ق.م جمعی از اژه و کرت به جنوب غزه مهاجرت کردند و ساحل مدیترانه را تا آن طرف کوههای کرمل به تصرف خود کشیدند و ... .
پیشینه اسکان یهودیان در فلسطین :
در دوره کنعانیان ، حدود 1805 ق.م حضرت ابراهیم (ع ) به شام رفت . بعد از اسکان در شکیم به فلسطین آمد و در بئرس مستقر شد . بعدها صاحب فرزندی به نام اسماعیل شد . وی جد عربهای عدنانی بود . 14 سال بعد از زن دیگرش سارا صاحب فرزندی به نام اسحق شد . بعد از واقعه یوسف بنی اسرائیل به مصر رفتند در اواخر اقامتشان به بردگی در آمدند . تا اینکه با بعثت حضرت موسی (ع) نجات یافته ولی چهل سال در بیابان زندگی کردند و در زمان یوشع نبی وارد آن سرزمین گشته و آنجا را با جنگ و خونریزی فتح کردند . بنابر این اسکان عبرانیان در آنجا به زحمت به سالهای پیش از 1805 ق.م میرسد و قبل از آن فلسطینیها در آنجا ساکن بودند .
بررسی وضعیت و شرایط زمانی اسکان یهود در فلسطین :
اسکان اول : در سال 1773 ق.م و با اسکان حضرت ابراهیم در فلسطین آغاز میشود (117سال) که با شروع قطعی در ارض کنعان (1656ق.م) به پایان میرسد.
اسکان دوم : در سال 1256 ق.م و 400 سال پس از اسکان اول به رهبری یوشع (195سال) و با فوت شمعون پایان میپذیرد . مجددا در سال 1000ق.م میلاد با سلطنت شائول تا پایان سلطنت سلیمان (حدود100سال) ادامه داشت . با فروپاشی سلطنت سلیمان در سال 900 ق.م دو دولت اسرائیل و یهود از تجزیه سلطنت سلیمان تشکیل شد و تا 721 و 587 ق.م ادامه داشت .
سابقه یهود و تأسیس دولت غاصب صهیونیست :
از قرن 16 بیشتر جهان در درون امپراطوری عثمانی قرار داشت . امپراطوری عثمانی در جنگ جهانی اول با طرفداری از آلمان حکم جهاد صادر کرد . بین سالهای 1915 و 1917 بریتانیا با وعده و وعیدهای متناقض در شکل دادن به نقشه سیاسی منطقه بسیار موثر بود .
بریتانیا ، فرانسه و روسیه در ماهه مه 1916 قرارداد محرمانه امضا کردند که چگونگی تقسیم مناطقی را بعد از شکست امپراطوری عثمانی پیش بینی میکرد . مهمترین قرارداد زمان جنگ که به فلسطین مربوط میشود اعلامیه بالفور بود (1917 ) دولت بریتانیا با صراحت "تأسیس یک وطن برای ملت یهود در فلسطین" را مورد موافقت خود اعلام کرد.
در 14 مه 1948 ، اسرائیل موجودیت خود را به عنوان یک دولت مستقل یهود اعلام داشت . از 1947 تا 1949 آژانس یهود و کمیته عالی عرب ، بنا به درخواست سازمان ملل در کار سازمان درباره مسأله فلسطین شرکت کردند . در سال 1949 ، شورای امنیت و مجمع عمومی ، اسرائیل را به عضویت پذیرفتند . پس از آن اعراب فلسطین هیچ نمایندهای در سازمان ملل نداشتند ،کمی وسعت ، مرزهای پر پیچ و خم و طولانی و شکل نامنظم اسرائیل توپوگرافی این کشور را دچار مشکل ساخته بود .
در اثر جنگهای متعددی که میان مسلمانان عرب و اسرائیل در گرفت از جمله در جنگ 1967 ، اسرائیل صحرای سینار ، نوار غزه ، کرانه غربی رود ارون و ارتفاعات جولان را تصرف نمود و وسعت زمینهای تحت تسلط را به بیش از 3 برابر رساند .
یهود بازیگردان اصلی ایالات متحده آمریکا :
یهودیان آمریکا با انتشار 28 نشریه نقش زیادی در انتخابات ریاست جمهوری بازی میکنند. بخش اعظم مهمترین شرکتهای اقتصادی ایالات متحده را یهودیان اداره میکنند. هفت نفر ازشورای یازده نفر امنیت ملی آمریکا دردولت کلینتون یهودیاند (ساموئل برگر ، لئونپرت ، ون شینفر ، دن استینبوگ ، ریچارد فینرگ ، استنلی راس و مارتین ریندایک که قبل از انتصاب به سفیری آمریکا در اسرائیل ) همچنین ادواردکاپلان ، ساموئل هیلمن ، ناتان گلیز ،امانوئل ، هنری کسینجر ، وارن کریستوفر ، مادلین آلبرایت و سایر چهرههای معروف آمریکا یهودی هستند .
احزاب اسرائیل :
راست : لیکور ژد ، حزب هنحیاه ، حزب رستاخیز ، جنبش اسرائیل اخات ، حزب الام ، حزب آزادگان ، حزب حیروت که گرایشات افراطی دارند و اسرائیل از نیل تا فرات را مد نظر دارند .
چپ : حزب کارگر و حزب واحد کارگران اسرائیل که اسرائیل بزرگ را دنبال میکنند ولی بر خلاف راستیها صلح عادلانه با همسایگان را مطرح میکنند .
تشکیل اسرائیل بزرگ هدف هر سه دسته است ( راست ، میانه و چپ ) احزاب میانه ، احزاب مذهبی اسرائیل هستند .
ترس حکومت صهیونیست از آینده :
"اگر در یک جایی نسبت آینده اطمینان نباشد ...
انسانها محکم به گذشته میچسبند ....
امروز ما با حرارت ،چهلمین سالگرد تاسیس دولتمان را گرامی میداریم ؛ زیرا هیچکس نیست که تضمین کند میتوانیم هفتادمین ، شصتمین و یا حتی پنجاهمین سالگرد را جشن بگیریم ." (بخشی از اظهارات یک نماینده مجلس اسرائیل در جشن گرامیداشت چهلمین سالگرد تاسیس اسرائیل که در سال 1998 برگزار شد .)
اسحاق شامیر ، وزیر خارجه اسرائیل در سال 1983 در جواب خبرنگاران در بروکسل در خصوص عملیات برونمرزی ترکیه در شمال عراق ، ترکیه را دولت اشغالگر کردستان معرفی کرد و گفت :
"اما به خاطر عدم حرف شنوی دولتهای اشغالگر ، مبارزه استقلالطلبانه مردم کرد به نتیجه نمیرسد . به علاوه اسرائیل بنا به اطلاعاتی که "راویو" و "ملمان" -از روزنامهنگاران اسرائیلی - ارایه داده اند ، در طول 15 سال از سال 1975 [ قرارداد الجزایر] تا سال 1990 هیچگاه ارتباطات مستقیم خود را با اکراد قطع نکرده است ."
نقش اسرائیل در جهتدهی افکار عمومی غرب بر ضد اسلام:
نویسنده اسرائیلی حیم بارام : از زمان فروپاشی شوروی و سقوط کمونیسم ، رهبران اسرائیل کوشیدهاند با ارائه تصویری از اسلام به عنوان دشمن دیرینه ،ایالات متحده و اروپا را در جنگ علیه بنیادگرایی اسلامی وارد کنند و استراتژی آنها به گونهای طراحی میشود که افکار عمومی و سیاستگذاران ایالات متحده را به ارزش استراتژیک دائمی و مستمر اسرائیل در یک جهان آشوبزده متقاعد کنند .رئیس جمهور پیشین اسرائیل ، هرزوگ ، در پارلمان لهستان : بنیادگرایی اسلامی به سرعت گسترش مییابد و نه تنها خطری برای یهودیان ، بلکه برای کل بشریت محسوب میشود.
رابین(اسحق) نخستوزیر وقت اسرائیل : "تا کنون ایران تهدیدی همانند مسکو در دوران جنگ سرد است ."
شیمون پرز ، نخستوزیر پیشین اسرائیل :"پس از سقوط کمونیسم ، بنیادگرایی بزرگترین خطر زمانه ما شده است ."
تلاش و همدلی :
شناخت این مواضع و برنامه های مستکبرانه یهودیان از یک سو ، و برنامه ریزی برای شناساندن و پاتک به آن از سوی دیگر می تواند به سربلندی بیشتر ملت آزاده و اسلامی ایران و همه مسلمانان جهان منجر گردد . به امید اتحاد و همدلی همه مسلمانان جهان برای حذف این غده سرطانی از نقشه کره زمین .... انشاءالله
نویسنده : حدیث
در زمان نزدیک شدن به انتخابات گاهاً از برخی مسولین اظهار نظرها و ادعایهای عجیب و غریبی می شنویم ... ادعاهایی که همیشه فکر می کردیم در طول سالیان تصدی شان بر قدرت ، چیز دیگری بوده ولی خیلی جالب است که ناگهان 180 درجه تغییر موضع دادند !!! البته خیلی هم سخت نیست درک شرایط شان ... فقط آدم تعجب می کند که چقدر یک انسان می تواند شخصیت و وجود پاک نهاد خویش را برای نیل به اهداف پست زمینی ، آلوده کند !!! بگذریم ... یکی از این شعارهای دهن پر کن رابطه با آمریکاست ... هر یک از آقایونی که حتی کمی در انتخابات آینده نقش خواهند داشت ، به نوعی خود را درگیر این مسئله کرده اند ...مسئله ای که علی رغم اینکه برای مردم حل شده است ، برای مسئولین هنوز مجهول مانده است !!!
اما خمینی (ره ) : ما ذلت را نخواهیم پذیرفت براى خاطر اینکه یک رابطه با یک ابرقدرت داشته باشیم. شرافتى نیست رابطه داشتن با امثال امریکا. دولت امریکا یک شرافت انسانى مع الأسف الآن ندارد که ما بخواهیم به واسطه آن شرافت انسانى اش با آن رابطه داشته باشیم ، ما هر گز نمى خواهیم که رابطه با اینها داشته باشیم. نه با اینها، نه با هر کس که بخواهد تحمیل به ما بکند " (صحیفه امام ج11ص303 )
سرمنشأ در خواست رابطه با آمریکا :
منطقه خاورمیانه از گذشته های تاریخ تا امروز یکی از حساس ترین محدوه های جغرافیایی و استراتژیکی دنیا بوده و هست و البته در شرایط حاضر می توانیم این نقش پر رنگ را بیشتر حس کنیم ... این منطقه به خاطر شرایط ویژه ای که دارد هموراه مورد نظر جاه طلبان و مستکبران بوده ، آشفتگی ها و جنگهای خونین که در این منطقه با شیطنت مستکبران شعله ور شده ، گواه این موضوع است . امروزه مهمترین برنامه های مداخله گر همیشگی صحنه های دنیا ( آمریکا ) دنبال می کند ، اهدافی است که در منطقه خاور میانه به ثبات سیاسی و اجتماعی اسرائیل جعلی و غاصب کمک کند ، حالا از کنترل تولید و توزیع نفت گرفته تا سایر داشته های منطقه .
دراین میان هنوز هم سیاست تفرقه بیانداز و حکومت کن در حال اجراست ... پنج عضو دایم شورای امنیت سازمان ملل به همراه کشورهای ایران ، ترکیه ، عربستان ، مصر ، عراق ، سوریه و رژیم اشغالگر قدس ، از تاثیر گذاران مستقیم بر تحولات این منطقه هستند ... البته ترکیه این روزها با بازار گرمی هایی که برای آمریکا می کند به جمع کشور های صاحب نفوذ در منطقه در کنار ایران و عربستان تبدیل شده است ... در محدوده مستکبران هم ایالات متحده آمریکا فضول ترین کشور در منطقه است .
حالا چیزی که کشورهای منطقه و آمریکا را نگران کرده است ، دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای ست ... این نگرانی باعث شده است تا ایالات متحده و هم پیمانانش سعی کنند تمام توان خود را بکار گیرند برای تحت فشار گذاشتن ایران ... نتیجه و اثر این تحریمها در داخل ایران که در این سالهای اخیر به اوج خود رسیده ، دست آویزی شده برای برخی از غافلین جهت سر خم کردن در پیش استکبار ( چیزی که مردم غیور ایران از گذشته تاریخ تا اکنون به هیچ وجه زیر بار آن نرفته اند ) ... عده ای تحریمها را بهانه می کنند برای اوضاع اقتصادی کشور ، عده ای هم تصمیمات مفتضحانه دستگاه اجرایی را ... هرچه هست این مباحث باعث شده تا سست عنصران بر طبل رابطه با آمریکا جهت کم شدن فشارهای خارجی ، بزنند ... به این آقایون توصیه می کنم کمی به عقب برگدند و اتفاقات را مرو کنند و ببینند کجای کار هستند ... یادمان نرود که تاریخ آیینه است برای ساختن آینده ...

مقام معظم رهبری : "و اما مسئله ای که این روزها در سطح جمعی از اهل فکر و اهل نظر در جریان است، مذاکره کردن و مذاکره نکردن است... من معتقدم، آن کسانی که فکر می کنند ما باید با رأس استکبار -یعنی آمریکا- مذاکره کنیم، یا دچار ساده لوحی هستند، یا مرعوبند. من بارها این نکته را عرض کرده ام که استکبار، بیش از این که نان قدرت و توانایی خودش را بخورد، نان هیبت و تشر خودش را می خورد. اصلاً استکبار، با تشر و ابهت و شکلک درآوردن و ترساندن این و آن، زنده است. مذاکره، یعنی چه؟ صرف این که شما بروید با آمریکا بنشینید حرف بزنید و مذاکره کنید، مشکلات حل می شود؟ این طوری که نیست.
مذاکره در عرف سیاسی، یعنی معامله، مذاکره با آمریکا، یعنی معامله با آمریکا. معامله، یعنی داد و ستد؛ یعنی چیزی بگیر، چیزی بده تو از انقلاب اسلامی، به آمریکا چه می خواهی بدهی، تا چیزی از او بگیری؟ آن چیزی که شما می خواهید به آمریکا بدهید، تا در مقابل از او چیزی بگیرید، چیست؟ ما چه می توانیم به آمریکا بدهیم؟ او از ما چه می خواهد؟ آیا می دانید که او چه می خواهد؟ «و ما نقموا منهم الا ان یومنوا بالله العزیز الحمید». والله که آمریکا از هیچ چیز ملت ایران، به قدر مسلمان بودن و پایبند بودن به اسلام ناب محمدی(ص) ناراحت نیست. او می خواهد شما از این پایبندیتان دست بردارید. او می خواهد شما این گردن برافراشته و سرافراز را نداشته باشید؛ حاضرید؟ "
حال ببینیم این دوکشور چقدر خواهان رابطه با همدیگر هستن و آیا عملاً این رابطه می تواند شکل بگیرد یا نه ؟!!!
گرایشهای موجود درایالات متحده آمریکا نسبت به ایران :
گرایش خصمانه : طرفداران این گرایش بیشتر در کنگره آمریکا و محافل یهودی میباشند . رئیس کنگره آمریکا ، کینگریچ از حزب جمهوریخواه و افرادی مانند سناتور داماتو خواهان شدت عمل بیشر در مقابل ایران هستند .(فشارهای اقتصادی ، سیاسی و حتی نظامی)
گرایش متعادل : طرفداران این گرایش بیشتر در وزارت امورخارجه آمریکا مشاهده میشوند . این گرایش در واقع سیاست رسمی دولت آمریکاست . ... این دیدگاه به جای تغییر نظام ، خواهان تغییر برخی از جنبههای رفتاری است ولی ایران را برای منطقه و منافع آمریکا بسیار خطرناک معرفی میکند.
گرایش مصالحه جویانه : بیشتر محققان و مقامات سابق آمریکا طرفدار این نظریه هستند ... افرادی مانند برژنسکی ، اسکوکرافت ، ریچارد مورفی ، گرسیک و شیرین هانتر از طرفداران این نظریه هستند .
گرایشهای موجود در ایران نسبت به آمریکا :
گرایش تداوم قطع رابطه با آمریکا : این گرایش هرگونه مذاکره با آمریکا را مردود میداند و ... قطع رابطه با آمریکا را یکی از اصول اساسی انقلاب میداند که با برقرای رابطه با آن کشور زیر پا گذاشته میشود . ... آیتالله تسخیری پیشنهاد گفتگو با آمریکا را یک توطئه میداند .
گرایش برقراری ارتباط با آمریکا : این گرایش دقیقا در مقابل دیدگاه قبلی است و امنیت ملی ایران را در گرو برقراری رابطه با آمریکا میداند . چهره شاخص این دیدگاه رجایی خراسانی است .
گرایش میانه : این گرایش علیرغم این که آمریکا را مظهر استکبار و دشمن اصلی انقلاب اسلامی میداند ، برقراری رابطه از موضع قدرت را مردود نمیداند ولی برقرای رابطه را دارای هیچ منافعی برای ایران نمیداند .
دورههای روابط ایران و آمریکا :
الف - دوره نفوذ(از ابتدا تا 1331) : اتخاذ برخی مواضع نسبتا همسو با منافع و اهداف دولت و ملت ایران در چهارچوب منافع کلی و جهانی خویش ... حمایت اولیه از نهضت ملی شدن صنعت نفت ... و ایجاد سد در مقابل نفوذ بریتانیا و روسیه.
ب - دوره سلطه (1357- 1332) حکومت ملی مصدق در سال 32 توسط سیا سرنگون شد و شاه را باز گرداند ... طراحی انقلاب سفید شاه ، تحمیل کاپیتولاسیون ، انجام کودتای 28 مرداد 1332 و ... تمامی ارکان کلیدی را تحت سلطه خویش در آورد .
ج - دوره بنبست (1357 به بعد) : پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط شاه - تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 58 در نتیجه :
- مسدود کردن دارایها و اموال ایران
- اعلام تحریم اقتصادی و تسلیحاتی
- قطع رابطه سیاسی با ایران
- حمایت از گروههای میانهرو
- نقشه تجزیه ایران
- پذیرش شاه
- طراحی و اجرای کودتا
- ترغیب عراق در حمله به ایران
- حمایت از گروههای ضد انقلاب
- سرنگونی هواپیمای مسافربری
- جنگ روانی بر ضد ایران
نظم نوین خاورمیانه و ایران
تامین ملزومات نظم نوین جدید از منظر ایالات متحده :
- نظام ج . ا . ا باید سرنگون شود یا حداقل موقعیت آن در منطقه در حد پاکستان تنزل یابد .
- موقعیت اسرائیل و ترکیه ارتقاء یابد .
- همکاری اروپا ، روسیه ، چین و ... برای برخورد با ایران .
مولفههای قدرت ایران از نظر پاتریک کلاسون :
- موقعیت ژئوپلیتیک
- ذخایر نفت
- جمعیت
- موقعیت بازرگانی
- نفوذ در جهان اسلام
تحریم اقتصادی بر ضد ایران و علل شکست سیاست ایران ستیزی :
تحریم اقتصادی :
آمریکا نخستین دولتی بود که تحریم اقتصادی را عاملی غیرانسانی برای مردم عادی اعلام کرد (در اثر آثار مخرب تحریمهای انگلیس در طول جنگهای استقلال)، ولی بعد از جنگ جهانی دوم به قدرت مطلق تجاری و اقتصادی تبدیل شد و سیاست تحریم از ابزرا وی گردید . به طوری که در دهه 80 بیش ار 80 درصد تحریمهای جهان را داشت .
علل شکست سیاست ایرانستیزی :
الف) جنبه داخلی ؛ از بعد تجربی به جلوگیری از صدور نفت در حکومت مصدق توجه داشتند که موثر واقع شد . از بعد ذهنی هم آمریکا خود را بعد از جنگ سرد حاکم بلامنازع جهان میداند .
ب) از جبنه خارجی ؛
1 - انقلاب اسلامی و ثبات و قدرت مردمی آن با توجه به موقعیت ژئوپلیتیکی این کشور و نقش برآب کردن سیاتهای آمریکا .
2 - فروپاشی شوروی و عدم وابستگی کشورهای اروپایی به آمریکا ، نمونهاش شکست قانون داماتو که اگر آمریکا آن را جدی میگرفت باید با روسیه ، مالزی ، فرانسه و ... درگیر شود .
مهمترین استدلالهای موافقین رابطه با آمریکا:
1 - با نظرات انقلابی نمیتوان مشکلات اقتصادی و سیاسی جوامع جهان سوم را مرتفع ساخت .
2 - یک دولت مقتدر و ملی با حفظ عزت از گفتوگو و ایجاد رابطه با آمریکا نمیحراسد .
3 - حضور گسترده آمریکا در خلیج فارس به خاطر تقابل با ایران است ، لذا راه خروج او حل و فصل اختلافات با او است .
4 - ضدیت با غرب در ماهیت انقلاب اسلامی وجود نداشت بلکه از سوی گروههای چپ و منافقین وارد انقلاب شد .
5 - موضوع رابطه با آمریکا باید به همهپرسی گذاشته شود .
6 - رابطه با آمریکا مشکلات اقتصادی ایران را مرتفع میسازد .
امام راحل(ره): هر ارتباطی با آمریکا مشروط به این است که آمریکا آدم بشود ... ما رابطه گرگ و میش را میخواهیم چه کنیم .
مقام معظم رهبری : مذاکره با آمریکا هیچ فایدهای برای ملت ایران ندارد و ... مذاکره و رابطه با آمریکا برای ملت ایران ضرر دارد .
سناریوهای احتمالی :
1 - سیاست جهان بدون آمریکا در مقابل سیاست آمریکای بدون جهان .
2 - سیاست جنگ سرد بعد از دو دهه جنگ گرم در مقابل زورگوییهای آمریکا .
3 - سیاست آمریکاستیزی که آمریکا از آن بدش نمیآید چون نظریه «جنگ تمدنها» را مطرح میکند .
4 -سیاست رابطه محدود که تا سال 74 وجود داشت .
5 - سیاست رابطه مشروط : شرایط ؛ رعایت و عمل به اصل تنشزدایی ، وجود سطحی از رابطه محدود ، پذیرش و عمل به شروط ج.ا.ا که البته تجربیات و سوابق حاکی است آمریکا مورد اعتماد نمیباشد .
بعضی مصادیق رابطه مشروط :
1 - آزادسازی بدون قید و شرط دارائیهای بلوکه شده ایران .
2 - لغو رسمی تحریمها .
3 - لغو رسمی اختصاص بودجه 20 میلیون دلاری برای مقابله با ایران .
4 - عذرخواهی رسمی از ملت ایران به خاطر انجام کودتای 28 مرداد و سرنگونی هواپیمای ایرانی .
5 - عدم حمایت مالی و سیاسی از گروههای ضد ج.ا.ا .
6 - ... .
به نظر شما با این اوضاع و احوال و سابقه درخشان ایالات متحده آمریکا در دشمنی با مردم عزیزمان و البته دخالتهای کنونی و بی موردش در امور داخلی کشور ، هنوز هم می توان امید وار به ایجاد رابطه بود ؟!!!
مطالبات متقابل مردم و مسولین
نوسنده : حدیث
نگاه خاکستری آنهم با سایه های مختلفش به مطالبات و خواسته های بر حق و شرعی مردم به خاطر پذیرش تساهل ( که متاسفانه خود سبب بروز درگیری هایی در بین مسولین- نه مردم – شده است ) ، مهمترین دردی است که در این ایام ما نسبت به مسولین داریم ... مسئله مهمی که این روزها با آن درگیر هستیم ، عدم ثبات رفتاری مسئولین در جریانات و تماسهای سطح به سطح با مشکلات است ... البته بماند که در اکثر موارد خودشان به مواردی که در حد مشکل نیستند دامن می زنند و از آن یک مشکل نمای بزرگ در جامعه می سازند ... مشکل اصلی اینجاست که هنوز اینان سطح مطالبات خود را نمی دانند ، یعنی اصلاً نمی دانند مطالباتشان از مردم و نظام و انقلاب و کشور چیست !!! کسی هم که نداند چه می خواهد و چه باید بخواهد ، قطعاً در مسیری به جز تباهی و تردید گام نخواهد برداشت ... منظور از " مطالبات " که در این بحث به آن اشاره خواهد شد ، در واقع به آن دسته از خواست های آشکار و یا غیر آشکار مردم جامعه گفته می شود که در سطح های مختلف اعم از گروهی و فردی نسبت به نظام ایجاد می شود ... خوب مسئله مهم این است که نظام و مسولین بخواهند چگونه با این پدید تعامل داشته باشند ...
رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها و بارها و البته خیلی بیشتر از وظیفه ای که بر عهده دارند ( شخص اول کشور و ولایت فقیه ) به درستی به این نکته مهم اشاره نموده اند و سعی کردن که موضوع مطالبات و درخواست ها را در بین مردم از خودشان و از مسولان تبیین بفرمایند ( اما کو گوش شنوا !!! ) البته نسبت مثبت بودن این رهنمودها در بین مردم به مسئولین بیشتر بوده است و این به آن معناست که مسئولین محترم هنوز در این وادی بیگانه هستند و مثل اینکه سعی هم ندارند که تلاشی برای برون رفت از این مشکل انجام دهند ! بد نیست دوباره این آقایون پر مدعا سری به رهنمودهای مقام معظم رهبری بزنند و بفهمند که مطالبات بر حق ایشان ، از آنان چیست !!!
مطالبه رهبری معظم از مردم و مسولین :
مقام معظم رهبری ( دامت برکاته ) : مردم از خودشان بصیرت نشان دادند. حقاً و انصافاً بصیرت مردم مثالزدنى است؛ این هم کار خداست. دلها دست خداست، ارادهها مقهور ارادهى الهى است . مردم مؤمنند، متوجه به حقایقند؛ سفارش ما بیشتر به مسئولین است، به سیاستمداران است، به مدیران گوناگون است؛ مراقب باشند دشمن نتواند این آرامش و استقرار و طمأنینهاى را که به فضل الهى در کشور وجود دارد و دشمن سعى کرده این را به هم بزند و نتوانسته، به هم بزند؛ سعى کنند این آرامش و استقرار را حفظ کنند؛ نگذارند تلاطم به وجود بیاید. گاهى یک حرف، گاهى یک عمل نسنجیده، گاهى یک اقدام نابجا، موجب تلاطم در محیط سیاسى میشود؛ باید خیلى مراقب باشند .
متاسفانه در این روزهای سرنوشت ساز کشور و نظام شاهد هستیم که برخی از مسئولین خواه عادمانه و خواه غیز عامدانه ، خود را در برابر این فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست نظام قرار داده اند ... همین رفتارهای چند روز اخیر مسئولین هم نمادروشنی از این عدم آگاهی و یا عدم تمایل به آگاهی در بین مسولین است ... در این بین هم مردم باید مطالبات خود را از نظام در خواست کنند و هم مسئولین مطالبات خود را از مردم در مسیر همکاری بخواهند ولی مشکل اینجاست که مسئولین بر خلاف مردم پای قولهای خود نیستند و متاسفانه تمام فعالیتهای خود را معطوف به امور مرتبط با انتخابات کرده اند ...
سرانجام عدم درک صحیح مطالبات مردم :
متاسفانه در دورانهای مختلف در کشور عزیزمان ، همواره از سوی مدعیان و گاهاً هم مسولان اجرایی ، مطالبات بر حق مردم به درستی شناخته نشده است و نکته تاسف بار این ماجرا اینجاست که مسولین و این مدعیان پیگیری مطالبات مردم ، به این هم اکتفا نکردند و در واقع سعی کردند از این مطالبات به نفع خود و مقاصد سیاسی خود سوء استفاده کنند ... یکی از این سوء استفاده ها از مطالبات بر حق مردم ، جریاناتی بود در انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 اتفاق افتاد و به تعبیر مقام معظم رهبری به مایه بی آبرویی کشور تبدیل شد ... رهبر معظم انقلاب در بیاناتی مطالبات مردم و نحوه تعامل مسولین وم دعیان را اینگونه ابیین فرمودند " همه مراقب باشند که انتخابات مایهى بىآبروئى براى کشور نشود؛ آنطورى که در سال 88 یک عدهاى سعى کردند انتخابات را مظهر اختلافات وانمود کنند، جنجال سیاسىِ طبیعىِ انتخابات را تبدیل کنند به یک فتنه؛ که البته ملت ایران در مقابلش ایستاد و هر وقت هم شبیه آن اتفاق بیفتد، ملت در مقابل آن خواهد ایستاد. "

هشدار :
مسولین مواظب باشند که این عدم توجه به حقوق اساسی ملت که همانا درک کردن حضور مردم در صحنه است ، می تواند برایشان گران تمام شود . در خیلی از موارد مطالبات مسئولین از یکدیگر به حق است ولی بدبختانه نمی دانند چکونه آنرا مطرح کنند و در واقع و خودمانی ، بلد نیستند تعامل برقرار کنند و این همان چیزی است که دل مردم را بیشتر از مشکلات اقتصادی ، می سوزاند .
یک راه حل ساده :
حفظ تعادل و تقابل میان مطالبات مردم و نظام از مهمترین ارکانی است که باید به آن توجه کرد ... در این میان روشن شدن سطح مطالبات مردم و مسولین از یکدیگر می تواند بسیار کارساز باشد در حل این معظلات آنهم در این روزهای نزدیک به انتخابات !!! ایجاد توقعات بی جا و بدون پشتوانه در بین مردم و اعلام برنامه هایی منطبق با مطالبات مردم در این روزها و ربط دادن آن به انتخابات ، بزرگترین خیانت به مردم و نظام است ... پس بیایید دست به دست هم بدهیم و در این دوران حساس نظام مقدس جمهوری اسلامی ، با شناختن و شناساندن مطالبات بر حق هر یک از اعضاء جامعه از مردم گرفته تا مسولین ، گامی محکم و استوار در جهت رشد وتعالی کشور اسلامی مان برداریم ، انشاءالله .
مطالبات مردم از مسولین :
البته مردم فهیم و انقلابی کشور مان همیشه محفوظ به حیا بوده اند و هیچ گاه ، خواستهایی بیشتر از آنچه که در توان نظام بوده ، از مسولین نخواسته اند ... بمان این محفوظ به حیا بودن هم برخی از مواقع باعث سوء استفاد هبرخی از مسولین اجرایی کشور هم شده است .... مهمترین مطالبه مردم در این روزها این است که مسولین محترم حد و حدود خود را در پیشگاه ملت رعایت کنند و بیش از این بر اوضاع اسفبار سیاسی کشور دامن نزنند ... یکی دیگر از مهترین مطالبات مردم در این روزها ایجاد اشتغال و رسیدگی و سرو سامان دادن به مسائل معیشتی و اقتصادی مردم دانست ...
مطالبات نظام از مردم :
مردم عزیز و صبور کشور مان در طول سالیانی که از عمر انقلاب گذشته به خوبی نقش خود را در صحنه های مختلف ایفا کرده اند و جای هیچ گونه حرفی باقی نگذاشته اند ... در این زمیه بیانات مقام معظم رهبری به درستی و روشنی این نقش حماسه ساز مردم را متذکر و یادآور شده اند : " دشمنان خواستند مردم را از میدانهاى لازمالحضورِ خودشان دور کنند، نتوانستند؛ خواستند مردم را دچار تشتت آراء کنند، اختلاف کنند، که گریبان یکدیگر را بگیرند، از مصالح کشور و پیشرفت کشور غافل شوند، نتوانستند. مردم از خودشان بصیرت نشان دادند. حقاً و انصافاً بصیرت مردم مثالزدنى است؛ این هم کار خداست. دلها دست خداست، ارادهها مقهور ارادهى الهى است. مردم مؤمنند، متوجه به حقایقند؛ سفارش ما بیشتر به مسئولین است، به سیاستمداران است، به مدیران گوناگون است؛ مراقب باشند دشمن نتواند این آرامش و استقرار و طمأنینهاى را که به فضل الهى در کشور وجود دارد و دشمن سعى کرده این را به هم بزند و نتوانسته، به هم بزند؛ سعى کنند این آرامش و استقرار را حفظ کنند؛ نگذارند تلاطم به وجود بیاید. گاهى یک حرف، گاهى یک عمل نسنجیده، گاهى یک اقدام نابجا، موجب تلاطم در محیط سیاسى میشود؛ باید خیلى مراقب باشند "
یادآوری :
برای روشن تر شدن این مباحثی که خدمت تان عرض کردم تعاریفی را بیان می کنم که انشاءالله با علم به آن و افزایش بصیرت خود در این زمینه ، بتوانیم این مشکل عدم برقرای ارتباط سالم و تعامل مفید در بین مردم و مسولان و البته بیشتر در بین خود مسولان را حل کنیم :
بدانیم حدود در خواستها و مطالبات چیست :
مجموعه تقاضا و درخواستها و خواستههای آشکار یا غیرآشکار است که از سوی آحاد افراد جامعه در سطوح مختلف ( فردی و گروهی ) نسبت به نظام سیاسی ( اعم از مبانی ، سیاستها و تصمیمات یا رفتارهای نظام ) ایجاد میشود .
تبعات عدم توجه به مطالبات بر حق مردم :
درخواستها یک داده مهم برای نظام سیاسی هستند و اگر در خواستها نسبت به ظرفیت نظام فزونی یابد نارضایتی حاصل موجب تشدید تقاضاها و کاهش سریع حمایتها شده موجب به خطر افتادن نظام می شود ، بر این اساس میتوان گفت : عدم توجه به تقاضاها ( پاسخگویی ) و یا فقدان توانایی یا ظرفیت پاسخگویی موجب:
1- تشدید تقاضا ،
2- کاهش سریع حمایتها و تضعیف جدی شاخصهای نرمافزاری امنیت ،
3- ناامیدی و دلسردی و سرخوردگی و کاهش وفاداری ،
4- نا امنی و افزایش رویدادهای ضد امنیتی و تضعیف چهره سخت افزاری امنیت میشود.
بنابراین پاسخگویی به تقاضاها یک شاخص رشد سیاسی محسوب میشود .
پس انشاءالله با همدلی و همفکری و رعایت ادب و احترام متقابل در این بازه زمانی در کشور عزیزمان ، خواهیم توانست امیدهای دشمنان قسم خورده نظام و مردم را همانند همیشه از شدت شکست سخت ، گیج و مبهوت کنیم ...