عنوان : در به در یک جوانمرد
دسته : سیاست
این مطلب را در پایگاه تحلیل سیاسی باصر و سایت حرف تو بخوانید .
به نظر نمی رسد این بار بتوان مسائلی از جمله دیدارهای نامتعارف نمایندگان اتحادیه اروپا با برخی فتنه گران را که در قلمرو حاکمیت ملی کشورمان رخ داده است ، به همین سادگی نادیده گرفت .
ساعت 1:30 بامداد روز جمعه 22 آذر ماه ، ورود هیئت پارلمانی اروپا به ایران با هدف دیدار با مقامات کشورمان ، صورت گرفت . تا ظهر همان روز همه چیز آرام بود و زمان به روالی سپری می شد که این روزها دستگاه دیپلماسی دوست دارد سپری شود . در حالتی ما بین اعتماد و عدم اعتماد .
این حالت فقط چند ساعت طول کشید . بعد از ظهر روز جمعه بود که خبر دیدار اعضاء این هیئت با نسرین ستوده و جعفر پناهی از فعالان فتنه 88 ، منتشر شد . اولین جرقه هایی که در این خصوص به ذهن متبادر شد ، آن بود که در اتفاقات سال 1390 " تارا گوتنبرگ " رهبری هیئت اروپایی را بر عهده داشت و به دلیل درخواست های نا معقول این مجوز صادر نشد .
البته این عدم صدور مجوز سه بار دیگر هم در طی این چند سال برای هیئت های دیگری از اروپا که همان درخواست را داشتند اتفاق افتاده بود .
اما اینبار اعلام که که هیئت اروپایی پیش شرط خود را برداشته است و قرار است فقط با مسئولین رسمی کشور دیدار کند ولی مثل اینکه بازی روی دیگری هم داشت .
اینجا بود که بازار تکذیب ها داغ شد . اولین تکذیبیه را مدیرکل تشریفات مجلس ارائه نمود . وی در گفتگویی با خبرگزاری تسنیم ، این دیدار را بی ارتباط با مجلس عنوان نمود و گفت : این دیدار در محل سفارت یونان صورت گرفت و هیچگونه ارتباطی با تشریفات مجلس نداشته و مجلس در تنظیم این برنامه دخیل نبوده و ما تنها برنامههای این هیئت با مقامات ایرانی را تنظیم کردیم !!!
البته کاظم جلالی عضو هیئت رئیسه مجلس هم بیکار ننشست و با اعلام این موضوع که برنامه ریزی دیدار ها دقیق بود و این دیدار در سفارت یونان و بدون اطلاع ما صورت گرفته ، بازهم در صدد رفع اتهام از مجلس شورای اسلامی بر آمد .
در طرف دیگر ماجرا ، خانم افخم که همیشه با دست پر و جوابهای دیپلماتیک وارد میدان می شد ، اینبار ولی با علام اینکه سفر هیئتهای پارلمانی خارجی به ایران و برنامهریزیهای آنها در چارچوب "دیپلماسی پارلمانی" و "با نظر مجلس" تنظیم میشود و وزارت خارجه تنها وظایف برنامههای رسمی و هماهنگیهای لازم را به عهده دارد ، همه را از این نوع پاسخ شگفت زده نمود .
بدون تردید این پاس کاری ها در حضور ملت آزاده و شریف ایران که پس زمینه ای ناخوشایند از فتنه 88 و اروپایی ها بعنوان حامیان اصلی شان دارند ، بی اعتنایی آشکار به ارزشهای ناب این ملت عزیز است .
این بی اعتنایی ها که این روزها هم کم دیده نمی شوند در بین برخی از مسئولین و نفوذی هایی که رنگ و بوی حوادث 88 را دارند به برخی جایگاه های اجرایی کشور ، بدون شک با پاسخ به جا و صحیح مردم همراه خواهد بود .
البته این پاسخ مردم دلیل بر آن نیست که دستگاه های اجرایی ، نظارتی و امنیتی کشور که در ابتدا در جریان برنامه های این هیئت در ایران بودند ، به راحتی آب خوردن توپ را در زمین یکدیگر بیاندازند .
اینکه بعد از چندین سال التماس اروپایی ها برای انجام دیدارهایی از این دست ، به همین سادگی و در غفلت مسئولین ، اینچنین اتفاقاتی که البته به سادگی قابل پیش بینی هم بود ( خود اروپایی ها قبل از این سفر این نیت را نیز ذکر نموده بودند ) رخ می دهد ، به هیچ وجه قابل اغماض و چشم پوشی نیست ، مخصوصاً اینکه الان هیچ نهادی زیر بار این اشتباه نمی رود .