وب هاستینگ حدیث منتظران قائم (عج)
تماس با ما
بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 65
کل بازدید : 904175
کل یادداشتها ها : 442

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران

V

بسم الله

عنوان : بچه های انقلاب

دسته : سیاست

تاریخ : 92/8/13

این مطلب در سایت حرف تو منتشر شده است .

امیر محمد

حتماً این اتفاق برای شما هم افتاده که وقتی حضرت آقا ( امام خامنه ای – دامت برکاته ) را می بینید ، اشک در چشمان تان حلقه می زند ... وقتی این دیدار با ایراد ِ سخنانی هم همراه باشد ، در حین ادای کلمه به کلمه ِ حرفها ، احساس غرور می کنی از وجود ایشان ... شاید حسی شبیه نگاه امام خمینی (ره)  وقتی که ایشان را در تلوزیون در سفری بین المللی دیدند به حاج احمد آقا فرمودند که از دیدن ایشان حال ِ خوبی دارم چون می بینم فردی هست که بتواند بعد از من این کشتی را از مسیر پر تلاطم عبور داده و به سلامت به ساحل نجات برساند ...

امام خامنه ای ( دامت برکاته ) " من فکر نمیکنم [از] این مذاکرات آن نتیجه‌اى را که ملّت ایران انتظار دارد، به‌دست بیاید، لکن تجربه‌اى است و پشتوانه‌ى تجربى ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادى ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد. ما از مسئولین خودمان که دارند در جبهه‌ى دیپلماسى فعّالیّت میکنند، کار میکنند، قرص و محکم حمایت میکنیم، امّا ملّت باید بیدار باشد، بداند چه اتّفاقى دارد مى‌افتد [تا] بعضى از تبلیغاتچى‌هاى مواجب‌بگیر دشمن و بعضى از تبلیغاتچى‌هاى بى‌مزدومواجب - از روى ساده‌لوحى - نتوانند افکار عمومىرا گمراه کنند... "

ایشان در تمامی لحظات حساس و تاثیر گذار از مقاطع انقلاب ، همانند رهبری آگاه و آینده نگر ، برای همه قوت قلب بوده اند . این روزها هم می بینیم که هر وقت احساس می کنند مسیر افکار عمومی در حال تغییری حتی جزئی است ، وارد میدان شده و ختم کلام را ابلاغ می کنند .

متاسفانه در این سالهای بعد از انقلاب ( البته این دردی مسری است که ربطی هم به انقلاب ندارد ) از دست افراط ها و تفریط ها ، کم ضربه نخورده اند نظام جمهوری اسلامی و مردم عزیز ایران . موضع گیری های تند و بعضاً بدون حتی لحظه ای فکر کردن و یا از آن طرف ؛ اتخاذ موضع سکوت و سکوت در برابر اتفاقات و حوادث مهم و جاری کشور ، هر دود بر خلاف انتظار که در اصل هم مسیری کاملاً متفاوت از هم را در پیش گرفته اند ، اما به یک هدف نهایی می رسند و آنهم چیزی نیست جز بر هم زدن توازن و تعادل فکری در نزد افکار عمومی در جامعه .

این اعلام مواضع خیلی ربطی به جناح بندی هایی که می بینیم و می شنویم ندارد . می خواهد مدعی ولایتمداری باشد و یا نباشد که البته در حالت اول ، بارِ التزام ِ بیتشری بر دوشش خواهد بود .

مقام معظم رهبری ( دامت برکاته ) " خب، درباره‌ى مسائل جارى ما با آمریکا - که این روزها محلّ بحث است - چند نکته را من عرض بکنم؛ سئوال است در ذهنها. اوّلاً یک تذکّر مهم و لازمى را بدهم: هیچ‌کس نباید این مجموعه‌ى مذاکره‌کنندگانما را با مجموعه‌ى شامل آمریکا - همان شش دولت، به‌اصطلاح پنج بعلاوه‌ى یک - سازش‌کار بداند ؛ این غلط است ؛ اینها مأموران دولت جمهورى اسلامى ایران هستند، اینها بچّه‌هاى خودمان هستند، بچّه‌هاى انقلابند؛ یک مأموریّتى را دارند انجام میدهند. کار سختى هم هست [که‌] بر عهده‌ى اینها است؛ دارند با تلاش فراوان آن کارى را که بر عهده‌ى آنها است انجام میدهند. بنابراین نباید مأمورى را که مشغول یک کارى است و مسئول یک فرایندى است مورد تضعیف یا توهین یا بعضى از تعبیراتى که گاهى شنیده میشود - که اینها سازش‌کارند، و مانند اینها - قرار داد؛ نه، این حرفها نیست ... "

مقام معظم رهبری  مذاکرات هسته ای

شاید این حرف به خیلی ها بر بخورد ولی به شخصه از خودمان که ادعای ولایتمداری مان گوش فلک را کر کرده است ، گله دارم . ما ها که در تمامی سخنان و نوشته ها و اتخاذ نظراتمان ، همیشه از حضرت آقا یاد می کنیم ولی با نهایت تعجب سرانجام این اعمل مان به راهی می رود که از مسیر اصلی ولایت فاصله دارد ! البته این فاصله در ابتدا به نظر جزئی می رسد ولی هرچه که پیش می رویم می بینیم که زاویه زیاد می شود . این دلخوری را از این باب عرض می کنم که از افرادی که ادعای ولایتمداری ندارد که نمی شود انتظاری داشت برای تطبیق حرفها و اعمال شان با نظرات ولی فقیه ...

بهترین و به روز ترین نمونه این اقدامات را می شود در جریان برنامه های  مذاکرات ایران با کشورهای مختلف از جمله گروه 1+5 دانست . از همان روز اول در و دیوار به شخص آقای رئیس جمهور و هیئت همراه و دستگاه دیپلماسی حمله کردند و آنها را آماج شدیدترین حملات قرار دادند . از برچسب ضدانقلاب و نظام زدن بر آنها گرفته تا در گیری های فرودگاه تهران .

ای کاش و صدها ای کاش کمی و فقط کمی از این ادعاهایمان به عمل تبدیل می شد . خوب ، سوال کردن آنهم با احترام که بد نیست ، می خواهم از افرادی که اینقدر در روزهای ابتدایی این جریانات تندروی کردن ، سوال کنم که ؛ کجا ولی فقیه تان اینگونه حرکت کردند و اینگونه عکس العمل نشان دادند که شما نشان دادید ؟! این شعار را که نباید یادمان رفته باشد " ما همه سرباز تو ایم خامنه ای ... گوش به فرمان توایم خامنه ای "

خوب ، کجا سرباز جلوتر از فرمانده اش حرکت می کند ؟! کجا ، سرباز برای فرمانده تعیین تکلیف می کند ؟! این گوش به فرمانی یعنی چه ؟ خوب کجای حرکات ، اقدامات . موضع گیری هایی که دیدیم به این منطق همخوانی داشت ؟ اگر دلخوری حضرت آقا از غیر خودی ها بود که این تذکرات را نمی فرمودند !

متاسفانه در همان روزهای ابتدایی مباحث مربوط به گفتگوهای هسته ای و رابطه با آمریکا ، اکثر مدعیان ، تمامی سیاست ِ دستگاه دیپلماسی را به یکباره زیر سوال بردندو حتی در اقدامی تامل بر انگیز این افراد را ( به قول حضرت آقا سربازان و نیروهای نظام ) ضد انقلاب و از عمال دشمن معرفی کردند !!! کار را به جایی رساندند که حضرت آقا مجبور شدند در سخنانی حمایت خود را از کلیات این حرکت اعلام کنند و اینکه این حملات را نمی پذیرند .

در این روزها هم علی رغم اتخاذ مواضع قابل قبول از سوی دستگاه دیپلماسی و حمایت مقام معظم رهبری ، بازهم شاهد تخریب هایی گسترده و بعضاً نقدهای غیر منصفانه هستیم که متاسفانه جز به بیراه بردن کلیات ماجرا ، دستاوردی نخواهد داشت .

انشاءالله در این روزهای حساس ، کمی بیشتر صبوری کنیم و در التزام عملی از ولایت فقیه ، بیتشر از پیش پیشرو باشیم . بدون شک فقط در سایه رهبری مقام معظم رهبری است که می توان انتظار داشت از این دریای مواج به سلامت به ساحل نجات برسیم .

تنها راه حل این تند و کند روی ها ، تلاش برای شناخت بهتر ِ شرایط و اوضاع جاری است آنهم از زبان فردی آگاه و بی نظیر در رهبری ( حضرت آیت الله خامنه ای – دامت برکاته )  . انشاءالله تلاش کنیم بر سر پیمان مان با ولی فقیه با حرکت در پشت سر ایشان ، بمانیم . انشاءالله ...

مقم معظم رهبری ( دامت برکاته ) " این نیست که ما خیال کنیم دشمنى آمریکا با جمهورى اسلامى ایران به‌خاطر مسئله‌ى هسته‌اى است؛ نه، مسئله مسئله‌ى دیگرى است؛[ مسئله این است که‌] ملّت ایران به خواسته‌هاى آمریکا نه گفت، ملّت ایران گفت آمریکا علیه ما هیچ غلطى نمیتواند بکند. اینها با موجودیّت جمهورى اسلامى مخالفند، با نفوذ و اقتدار جمهورى اسلامىمخالفند. همین اواخر یکى از سیاستمداران و از عناصر فکرى آمریکا گفت - و گفته‌ى او پخش شد، این مسئله‌ى پنهانى هم نیست - که ایران چه اتمى باشد، چه اتمى نباشد، خطرناک است. این شخص صریحاً گفت نفوذ و اقتدار ایران - به قول خودشان هژمونى ایران - در منطقه خطرناک است؛ ایرانى که امروز از اعتبار برخوردار است، از احترام برخوردار است، از اقتدار برخوردار است. آنها با این دشمنند، با این مخالفند. آن روزى اینها راضى میشوند که ایران یک ملّت ضعیف، کنارمانده، منزوى، بى‌اعتبار و بى‌احترام باشد؛ مسئله مسئله‌ى هسته‌اى نیست... "




بسم الله

عنوان : از پروژه B   تا اِشلون

دسته : سیاست

 تاریخ :92/12/8

این مطلب در سایت حرف تو منتشر شده است .

امیر محمد

بدون شک یکی از فن آوریهایی که در قالب ابزارهای اعمال فشار و قدرت نمایی در قرن اخیر مورد استفاده کشورهای سلطه طلب به خصوص ایالات متحده آمریکا قرار گرفته است ، فن آوری ارتباط شبکه ای یا اینترنت است .

شاید در ابتدا این فن آوری برای جلوگیری از آسیب های شدید ناشی از جنگ و یکپارچه نمودن اطلاعات در دست ِ آمریکا بود ولی به طرز چشم گیری در طی چند دهه با ورود نانو فن آوریهایی از جمله شبکه های مجازی ، بشر و شیوه تاثیر گذاری بر افکار آدمی را وارد مرحله جدید نمود . در تمام این سالها ، دستکاری افکار عمومی از طریق این رسانه ها ، خرابکاری اینترنتی ، نفوذ در مرزهای درونی کشورها و ایجاد اپوزوسیون های مجازی برای تغییر در حاکمیت شان و ... از جمله راه هایی بودند که در واقع نبردی تمام عیار را در فضای سایبر ایجاد کردند ... البته نبردی نابرابر ...

ضریب نفوذ بالای اینترنت در بین کشورهای دنیا تا آنجا بوده که الان حتی در دور افتاده ترین نقاط دنیا می توان با استفاده از تجهیزاتی ساده به دنیای مجازی وارد شد . سرعت انتقال از دوران ِ بدون ِ اینترنت تا دوران محصور در اینترنت آنقدر فزاینده بود که  دیگر فرصتی برای هماهنگ سازی و همگام سازی داده های دریافتی و تحلیل و تفسیر آنها توسط افراد وجود نداشت و البته این هم ترفندی بود که بتوانند افکار عمومی ِ کشورهای فاقد این فن آوریهای نوین را به سمتی که خود می خواهند بکشند .

  در این بین آمریکا با به صرف هزینه های میلیارد دلاری ( که البته از پول نفت کشورهای خاورمیانه و چپاول کشورهای آفریقایی تحصیل شده بود ) این حرکت رو به جلو را به حرکتی پرشتاب بدل ساخت که تنها شرط تحلیل دقیق داده های دریافتی ، همسو شدن با همان سرعت با آنها بود که در واقع این امر در کشورهای توسعه نیافته ،  غیر ممکن بود .

ایجاد شبکه های مجازی ، انقلاب بزرگی در دنیای سایبر بود که آمریکا از آن هم به نفع منافع سلطه جویانه خود سوء استفاده می نماید . شاید در نگاه اول این محیط ها با این امکانات فوق العاده بسیار جذاب باشند برای کاربران ولی همین محل های به ظاهر خیلی خصوصی ، به اتاقی شیشه ای برای سرویس های جاسوسی آمریکا مبدل شده اند .

یکی از فعالیتهایی که در این فضا به طور گسترده در قبال کشورهای آزادیخواه صورت می گیرد مباحث مربوط به اپوزوسیون اینترنتی است . در واقع در اینجا گروه های سیاسی را برروی فضای سایبری تشکیل و سازماندهی می کنند . این گروه ها اینطور وانمود می کنند که به هیچ حزب یا گرایش خاص ِ سیاسی وابستگی ندارند و در واقع می خواهند بگویند که بی طرف هستند و در پوشش این بی طرفی ، به اقدامات جاسوسی شان می پردازند .

البته برخی از این گروه ها نیز هستند که دیگر چاره ای جز آشکار شدن ندارند . در این بین و در حاشیه مسائل مربوط  به جمهوری اسلامی ، اینترنت و شبکه های اجتماعی به رسانه های قدرتمندی برای اپوزوسیون خارج نشین تبدیل شده اند تا از آن طریق با گروه ها و جامعه هدف خود ارتباط برقرار کنند .

البته سوء استفاده از این فن آوری در همین قالب های ساده نمی گنجد . سر منشاء این جریان سازی سایبری به سالهای ابتدایی بعد از جنگ عراق علیه ایران بر می گردد که در آن ایالات متحده آمریکا با راه اندازی وب سایتی فارسی عملاً جنگ در فضای سایبری را علیه ایران آغاز نمود ( پروژه B  ) البته در این بین نباید از حمایتها و طرح های بس شرمانه کشور هلند در قبلا مردم ایران چم پوشی نمود . کشور هلند همواره در هیاهوی جریان سازی های رسانه ای علیه ایران ، همیشه یک پای ماجرا بوده است .

اشلون

یکی دیگر از راه هایی که آمریکا و اسرائیل از آن برای سوء استفاده از فن آوری دنیای مجازی متوسل شده اند ، استخدام نیروی های جاسوس برای خود است  . اینقدر نفوذ در اعماق مرزها و اعتقادات و ارزشهای یک جامعه ، نشان از قدرت بالای تخریب این سرویس مجازی است . در این بین سرویس های جاسوسی با شناخت دقیق از روحیات کاربران خود ( که به وسیله سایتهای بزرگ و البته نامحسوس روانشانختی در دنیای مجازی محقق شده است ) محیط های چت را راه اندازی نمودند ، محیط هایی که اطلاعات بسیار بیشتری از محیط های جوامع هدف را برای این سرویس های جاسوسی مشخص می نمود . کشاندن مباحث پورنو که بر خلاف اعتقاد افراد ِ عادی ، یکی از راه هایی است که به سادگی می توان از آن طریق به درون ِ فرد پی برد و نقاط ضعفش را شناسایی نمود و در این صورت می توان برای سوء استفاده از این افراد برنامه هایی را نیز مهیا کرد .

اما ، بحثی که این روزها بسیار هم داغ شده است ، بحث ِ جاسوسی آمریکا از مردم و سران ِ کشورهای مختلف است . شاید این کاری که ایالات متحده آمریکا انجام داده است ، آشکارترین نوع جاسوسی در این دورا ن باشد . در تمامی این دورانی که اینترنت وارد ِ زندگی بشر شده است ، در ساده ترین شکل ممکن ، با ورود هر کاربر به این دنیای مجازی ، در واقع خود و اطلاعاتش را در دستانش گرفته و به افراد ِ سود جو و منفعت طلب پیشکش نموده است . موتورهای جستجو گر و سرویس های ایمیل هم ابزارهایی بودند که جاسوسی از طریق آنها برای همه آشکار شده است . شاید برخی از اوقات لازم است که اینچنین اخباری بر روی تمامی تلکس های خبری دنیا مخابره شود تا شاید از این طریق نگاه ها را از " اشلون " دور کنند .

شاید کاری که اشلون ( سیستم نظارت بین المللی بر ارتباطات بین المللی ) در جاسوسی گسترده از اطلاعات رد و بدل شده در دنیای مجازی می کند ، صدها برابر این رسوایی اخیر باشد که اعلام شد . جاسوسی سازمان یافته و حرفه ای با در اختیار داشتن دیکشنری کامل از تمامی گروه های ورود یافته به این دنیای مجازی و  سیستم های پیشرفته راستی آزمایی داده ها و البته در این سالهای اخیر ، اخذ اطلاعات صحیح با شیوه های پیچیده از کاربر ، اشلون را به یک طبقه بندی کننده اتوماتیک داده ها بدل کرده است . اقدامات جاسوسی سیا که بعضاً هم آشکار می شود در برابر این پروژه عظیم ، ماننده قطره ای در برابر دریاست ، ولی به نظر شما چرا اینقدر بر روی این موردِ کوچک  ( نسبت به سطح وسیع جاسوسی اشلون ) بزرگنمایی شد ؟!

شاید در هنگام فعالیت ، تصورش برای فرد گمراه کننده باشد ولی به همین سادگی تمامی اطلاعاتش در دسترس سرویس های جاسوسی آمریکا قرار دارد .  با تمام این اوضاع و احوال شاید چاره دیگری جز استفاد هاز این فن آوریها در دنیای امروز وجود نداشته باشد واین بدان معناست که باید خود را برای هرگونه اتفاقی در این دنیای ناشناس ، آماده کنیم .

به نظر می رسد تنها راه هایی که برای مقابله با این تهدیدات وجود دارد به طور بسیار خلاصه در این گستره ها جای بگیرند :

1-     رصد و تحلیل زبان ِ دنیای سایبری به طور منظم برای شناخت دقیق برنامه ها و طرح های قابل اجرا

2-     سازماندهی و آگاهی رسانی به کاربران در جهت انجام اقدامات ِ حمایتی  در قالب حفظ منافع ملی

3-     راه اندازی بدون وقفه مراکز اطلاعاتی ( ارتباطاتی ) داخلی که تا حدد ممکن در برابر اقدامات خرابکارانه مصونیت ایجاد می کند

4-     آموزش همگانی در خصوص شناخت این میدان مبارزه و شیوه های مورد استفاده غربیها در این بازی

5-     حمایت از تولید محتواهای سالم و جذاب در فضای سایبری

6-     و ...

 

 




بسم الله

عنوان : هوشیار تر از همیشه

دسته : سیاست

تاریخ :  92/8/11

این مطلب در سایت حرف تو منتشر شده است .

امیر محمد

شاید یکی از دلایل عمده ای که بتوان برای به سرانجام نرسیدن  گفتگوهای ایران و غربیها برشمرد ( البته علاوه بر دلایل اصلی که از سوی غرب پیگیری می شود ) سنگ اندازی ها و شیطنت های کشورهای خاورمیانه دانست که هر کدام به طرفی از این تداوم تحریم ها علیه ایران خوشحال و خرسند هستند .

خیلی سعی کردم که آرام تر این یادداشت را بنویسم ولی خوب این دورویی های کشورهایی امثال روسیه ، چین و ترکیه در قبال ایران ، جای هیچگونه مماشاتی در ارائه تحلیل ها را باقی نمی گذارد . با توجه به  رخدادِ بزرگی همچون انقلاب اسلامی ایران که بدون شک درقرن اخیر یکی از تاثیر گذارترین انقلابهای دنیا بوده است ، از همان ابتدا کشورهایی که منافع خود را در تضاد با قدرت گرفتن جمهوری اسلامی می دیدند وارد میدان شدند . میدانی که البته بیشتر آنها ، سالهای سال در زمان وطن فروشان ِ قزاق ها و پهلوی ها ، به اندازه کافی از آن چپاول کرده بودند و بعد از ظهور جمهوری اسلامی دست شان از این منابع عظیم قطع شده بود .

دورنما :

در یک درونمای کلی می توان کشورهای صاحب نفوذ در منطقه را به این ترتیب عنوان نمود : یکی از این کشورها ، چین است که البته خیلی گذشته سیاهی در دوران ایران ندارد . کشور دیگر روسیه است که گذشته ای بس تاریک وسیاه در نزد ملت ایران دارد . کشور دیگر تاثیر گذار در تحولات خاورمیانه ترکیه است که دشمنی دیرینه ای با ایران دارد . گل ِ سر سبد کشورهایی که چشم دیدن ایران را ندارند ، عربستان و قطر و برخی دیگر از کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند .

در این میان روسیه و چین در یک گروه قرار دارند ، آنهم به  آن دلیل که از یک طرف به ایران به چشم یک پدیده و بعضاً یک تهدید برای منافع آینده خود در منطقه می نگرند و از سوی دیگر  با ایران بعنوان تنها کشوری که تمام قد در مقابل غرب و آمریکا ایستاده است  رابطه برقرار کرده اند و در اکثر موارد از ایران بعنوان برگ بازی با غرب نگاه می کنند . البته این نگاه در این سالها تا حد زیادی توسط جمهوری اسلامی ایران تغییر کرده است ، یعنی توسط ایران تغییر داده شده است و ایران برگه بازی بین غرب و روسیه نیست . نمود بارز این ادعا ، قدرت نفوذ ِ مثبت ایران در مناقشه سوریه است .

در گروه دیگر کشورهای ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس که دشمنی دیرینه ای با ایران و جمهوری اسلامی دارند قرار دارند . ترکیه که بعد از دوران قدرت ِ عثمانی تا کنون نتوانسته است حتی در برابر ایران قد علم کند ( با توجه به برتری اقتصادی و نظامی که در برابر ایران دارد ) این روزها در کلافی سردرگم دست و پا می زند . عربستان و قطر هم که در تمامی ( تاکید می کنم ، تمام و کمال ) برنامه های جاه طلبانه آمریکا در منطقه بعنوان دست نشانده اش بوده اند ، این روزها حال و روزی بهتر از ترکیه ندارند .

بازیگران خاورمیانه

حواشی ِ گروه اول :

اینکه با وجود کشورهای به ظاهر دوست ِ روسیه و چین در شورای عالی امنیت سازمان ملل ، چرا بازهم تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران در حد بسیار زیادی ادامه پیدا کرده است ، خود دلیلی آشکار است بر منفعت طلب بودن این دو کشور بر سر ِ رابطه با ایران . شاید اگر چین همچنان سعی کرده کم و بیش رابطه اش را با ایران ادامه دهد ، ربطی به اشتهای سیری ناپذیر ِ انرژی ِ این کشور نداشته باشد ! شاید ربطی به بازار بزرگ مصرف کالاهای چینی نداشته باشد ! شاید به اینکه می تواند در میان کشورهایخ اورمیانه تنها کشوری باشد که در مقابل غرب ایستاده و آنها را از مرزهای حواشی چین دور نگاه داشته ، نداشته باشد و ... . وگرنه دلیلی ندارد که پروژه های بزرگ ملی در ایران که یک پای چینی ها در آن است ، هنوز بعد از 30 یا 40 سال به سرانجام نرسد !!! وگرنه دلیلی بر توقف فروش تجهیزات نظامی و هسته ای به ایران ، بعد از فشار غرب به چین ، وجود ندارد !!!

روسیه هم حال و روز چین را دارد . از طرفی نمی خواهد با قدرت گرفتن ایران ، جمهوری اسلامی و اسلام و به دنبال آن ، تشیع به اطراف مرزهایش برسد و ایران را به کشوری قدرتمند و صاحب نفوذ در خاورمیانه بدل کند واز طرفی هم بعد از حوادث جنگ سرد تا کنون فرصتی دست نداده تا بتواند تمام قد در مقابل آمریکا بایستد و این ایستادن نمی تواند در زاویه ای موافق با آمریکا در خصوص مسائل ایران باشد . به همین دلیل است که یکی به نعل می زند و یکی به میخ !!! به همین دلیل است که نیروگاه بوشهر را هنور بعد از 30 سال تحویل نداده است !!! به همین دلیل است که اس 300 را با بی اخلاقی تمام ، به ایران تحویل نداد !!! ولی همین روسیه امروز به جایی رسیده که برای حتی چند دقیقه دیدن پهبادهای اسیر در دست ایران ، سر و دست می شکند ... .

حواشی ِ گروه دوم :

کشورهای حاضر در این گروه ( ترکیه ، عربستان ، قطر ) در چند وجه مشترک باهمدیگر قرار دارند 1- ترس از قدرت گرفتن ایران در مقابل ضعف آنها که به رهبر ِ جهان اسلان بودن بیانجامد ... 2- سر در گمی از اینکه در سیاست های خارجی به دنبال غرب و آمریکا رفتند و نتوانستند با تغییر سریع مواضع آمریکا ، خود را هماهنگ کنند ... 3 – به نوعی از عدم ثبات در خاوریمانه سود خواهند برد ...

منفعت طلبی : 

کشورهای مستقر در هر دو گروه ( با سابقه و برنامه ای که از آنها ذکر شد ) هر کدام به سبکی ، از عدم برقراری رابطه خوب ِ ایران با  اروپا و آمریکا ، سود می برند . روسیه به دلیل دارا بودن فن آوری بالای نظامی و هسته ای از اینکه اروپا و آمریکا با ایران رابطه بهتری داشته باشند اصلاً حس ِ خوبی پیدا نخواهد کرد چون آنوقت دیگر نمی تواند بر سر فروش این مسائل ، ایران را تحت فشار قرار دهد . چین هم به دلیل داشتن اقتصاد برتر دنیا و همچنین فن آوری هسته ای ، قطعاً از اینکه ایران با اروپا و آمریکا رابطه خوبی داشته باشد خوشحال نمی شود چرا که آنوقت دیگر خبری از قرارداهای میلیاردلاری با ایران نخواد بود .

گروه دوم که در شرایط ِ آشکارتری قرار دارند ، چرا که ادامه تحریمهای سنگین و ناعادلانه علیه ایران ، می تواند برای آنها بازاری باشد که کالاهای مورد نیاز ایران را با چند برابر قیمت تمام شده به واسطه دور زدن تحریم ها به دست ایران برسانند و از طرفی هم ایران ِ قدرتمند همچنان سرگرم غرب باشد  تا آنها با قدرت تمام از منابع مشترک نفتی ، برداشت ِ بیش از اندازه داشته باشند ...

ایران سربلند

سربلند مانند همیشه :

در این بین جمهوری اسلامی ایران با تمام این کارشکنی ها و با حضور اینچنین گرگهایی در اطراف خود ، توانسته با اتکا به قدرت ایمان جوانان برومندش و پشتوانه خداوند متعال و رهبری بی نظیر مقام معظم رهبری ، از این آزمون سخت سربلند بیرون بیاید و به جایی برسد که امروز با تمام این اوصافی که ذکر شد ، به تنهایی به قله های رفیع پیشرفت نزدیک شود . باور کنید دست یابی به کوچکترین ِ این دست آوردها ، با وجود این تحریم های وحشتناک ، از عهده هیچ کشوری بر نمی آمد ولی به لطف خداوند برای مردم سربلند ایران محقق گشت .

در هر حال با توجه به این قدرت جمهوری اسلامی ، امروز ورق برگشته و آنها هستند که مجبورند برای پیشبرد اهداف خود در منطقه ، حتماً ایران را راضی کنند و در بسیاری از موارد حتی بدون دخالت و یا اذن ایران ، مناقشه ای به حل و فصل نزدیک نمی شود . نگهداری میراث خون ِ عزیزان مان و حفظ این روند ِ مثبت  در پایبمدی به ارزشها ، فکر ِ قوی و تلاش ِ بی وقفه  و چشمانی بازتر می خواهد ، چرا که هیچ کدام از دشمنان این مرز و بوم بی کارننشسته اند و هر روز ترفندی را برای کاهش ضریب نفوذ ایران در منطقه و جوامع بین المللی به کار می بندد . انشاءالله با گوش فرادادن به رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و تلاش هرچه بیشتر در جهت خودکفایی و پیشرفت علمی ، ایران ِ اسلامی ِ سربلند را بر قله های رفیع ببینیم ... انشاءالله






 
جهت اطلاع از تنظیمات و ویــــرایش این قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.
 
->