وب هاستینگ
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مطالب مذهبی - حدیث منتظران قائم (عج)
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تماس با ما
بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 98
کل بازدید : 897632
کل یادداشتها ها : 442

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران

V

این مؤلف شمل الصلاح و الرضا ؟

لیبرالیسم

علاوه بر ادیان گذشته ، در فلسفه تاریخ و روند فعلی جهان ، به رغم دین ستیزی اندیشه های سکولار ، گرایش درونی بشر به مصلح جهانی همچنان وجود دارد و حتی تقویت هم شده است . به عبارت دیگر ، وجدان بشر امروز دریافته است که با تکیه بر قدرت و ثروت ویا خرد و اندیشهمحض و فناوری مادی ، نمی توان نظم و عدالت و سعادت فراگیر را در جهان مستقر نماید ، وراهی جز این ندارد که روابط اجتماعی و آهنگ زندگی خود را بر اساس ایمان روحی و پذیرش  حاکمیت خداوند متعال استوار سازد .
امروزه ایمان گرایی( فیدئیسم ) در غرب تجدید حیات شده است ، تا خلأ  معنوی جوامع غربی را پر کند و شعار  - آگوستین -  که می گفت :" من ایمان می آورم تا بفهمم"از قرن نوزدهم میلادی تا زمان حاضر نفوذ پر جاذبه ای در اذهان جوانان اروپایی پیدا کرده است .
حتی  ساموئل هانتیگتون  که نظریه – برخورد تمدنها – را ارائه داده است ، نمی تواند شیفتگی خود  به فرهنگ مسیحیت را پنهان کند و معتقد است که در نبرد اسلام و مسحیت ، پیروزی قاطع از آن مسیحیت خواهد بود .
 هانتینگتون ادعا ندارد که نظریه برخورد تمدنها را از طریق روش شناسی علمی تدوین کرده ، بلکه اعتقاد دارد که مناسبات تمدنی و گرایش های گذشته وحال جوامع غربی به دین و احیای دوباره ارزش های مسیحیت و حرکت آرمانی به آینده ای روشن در پرتو ولایت الهی ، او را به این نتیجه رسانده است .
این اعتراف جامعه شناسی چون هانتیگتون ، نوید نظریه ماست  ، که او اعتقاد به مهدویت و حکومت جهانی او ریشه در وجدان  و فطرت همه انسانها در جهان دارد ( لیبرال دموکراسی) غرب به رغم دین ستیزی در جوامع مختلف غربی ، نتوانسته است مشعل فطرت را در درون بشر خاموش کند . اکنون این شعله در حال اوج گرفتن است و لیبرالیسم رسوا در چالشی عظیم قرار دارد .
رویکرد بشر به دین  و معنویت ، آنهم با انگیزه جهان شمولی، اثبات معقول فلسفه انتظار است . یا به قول جنا مولوی  اثبات این واقعیت است که بشر می گوید : مرا با نغمه های دنیوی فریب ندهید و جانم را در هیاهوی لذایذ دنیا گم نکید . جان من عرشی است و در فرش نمی گنجد .  خدای مرا از من مگیرید ، او دایم در مأذن ، ضمیر مرا به سوی خود می خواند :
گوید ای اجزای پست فرشی ام                 غربت من تلخ تر من فرشی ام
میل تن در سیزه و آب روان                        آن بود که اصل او باشد از آن
میل جان اندر حیات و در حی است              زانک جان لامکاناصل وی است

ونهایتا اینکه ، انتظار مهدی (عج) یک فراخوان درونی  بشر به آینده ای روشن وامیدبخش است و همه انسان ها صرف نظر از ملیت و مذهب ، در میدان این فراخوان قرار دارند . یکی به نام عیسی ( علیه السلام) ، یکی به نام منصور و دیگری به نام حضرت مهدی (عج) در جویبار انتظار روانند . سرانجام ، همه این جویبارها به بحر موعود حقیقی جهان یعنی حضرت مهدی ( ارواحنا فداه) ملحق خواهند شد و مزد دوران سخت انتظار را باتبسم وصال او خواهند گرفت . ان شاءالله .




نویسنده : منتظر
تاریخ : چهارشنبه 91/4/21
هدیه منتظران قائم ()

ما منتظر صبح خوش دنیائیم            آماده برای فرج مولائیم
روزی که عزیز فاطمه (س) می آید    با خامنه ای به کربلا می آییم

امام زمان

بسمه رب المهدی
مهدیا هر روز نسیم صبح گاهی از جانب تو بر ما می وزد . هر صبح با یاد تو بر می خیزم و از امروز عهد می بندیم چهل صبح گاه دعای عهد بخوانیم  و با شمیم یاد تو  روز مان را آغاز کنیم . با تو عهد می بندیم که گناهان مان را به حد اقل برسانیم تا روزی با یاد تو برای همیشه از خواب غفلت بیدار شویم .
تجدید عهد با امام زمان(علیه السلام) پاداش و آثار ارزشمندی برای مؤمنین دارد  :
اول: آن که در ثواب و اجر مانند آن است که در خدمت ایشان حاضر باشی و در آنچه فرموده باشند، اطاعت و نصرت آنان را کرده باشی.
دوم: آن که تجدید عهد موجب اثبات، کمال، اخلاص و ایمان می شود.
سوم: آن که موجب توجه خاص و نظر آن حضرت نسبت به بنده می گردد.
مرحوم علامه مجلسی (رحمت الله علیه) دعای عهد را در دو کتاب خود از امام صادق (علیه السلام) نقل می کند و قبل از نقل متن دعا، فضیلتی را از آن حضرت برای خواننده ی این دعا ذکر می کند.
« هرکس چهل صبح این عهد را بخواند از یاران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد، خدا او را از قبر بیرون می آورد که خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هر کلمه ی آن هزار حسنه به او کرامت فرماید، و هزار گناه او را محو کند و آن دعای عهد این است: اللهم رب النور العظیم…»
عالمان ربانی به پیروی از این حدیث، خواندن این دعا را در سیره عبادی خود قرار داده اند و هر صبح جزء تعقیبات دائمی نماز صبح آنهاست. چنان چه حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) این گونه بودند و در اواخر عمر شریفشان به یکی از نزدیکانشان مرتب می فرمودند: « صبح ها سعی کن این دعا «دعای عهد» را بخوانی چون در سرنوشت (عاقبت به خیری) دخالت دارد.»

دعای عهد

دوستان عزیز  سلام . خواستم عهدی دوباره با دلدار ببندم ، خوش تر دیدم شما را به این مهمانی عظیم و ضیافت بی دریغ یار دعوت کنم. با بررسی احادیث و روایات ائمه اطهار (ع) و همچنین سخن بزرگان جدولی چهار دهه ای برای اینکار حاضر کردم و این ضیافت ادامه دارد تا آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و ان شاءالله ظهور حجه ابن الحسن العسکری (عج) .

برای دیدن جدول چله اینجا کلیک نمائید .




یادمان نرود امروز یارمان را بخوانیم

ما که ادعای محبت  پیام آور رحمت داریم ، چقدر از وقت مان را به شناخت و صحبت کردن با او می پردازیم...؟

زیارت حضرت محمد

زیارت حضرت رسول صلى الله علیه و آله در روز شنبه :


أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ رَسُولُهُ وَ أَنَّکَ مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ قَدْ بَلَّغْتَ رِسَالاتِ رَبِّکَ وَ نَصَحْتَ لِأُمَّتِکَ وَ جَاهَدْتَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِالْحِکْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ أَدَّیْتَ الَّذِی عَلَیْکَ مِنَ الْحَقِّ
وَ أَنَّکَ قَدْ رَؤُفْتَ بِالْمُؤْمِنِینَ وَ غَلُظْتَ عَلَى الْکَافِرِینَ وَ عَبَدْتَ اللَّهَ مُخْلِصا حَتَّى أَتَاکَ الْیَقِینُ فَبَلَغَ اللَّهُ بِکَ أَشْرَفَ مَحَلِّ الْمُکَرَّمِینَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی اسْتَنْقَذَنَا بِکَ مِنَ الشِّرْکِ وَ الضَّلالِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اجْعَلْ صَلَوَاتِکَ وَ صَلَوَاتِ مَلائِکَتِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ الْمُرْسَلِینَ وَ عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ وَ أَهْلِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرَضِینَ وَ مَنْ سَبَّحَ لَکَ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ عَلَى مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ نَبِیِّکَ وَ أَمِینِکَ وَ نَجِیبِکَ وَ حَبِیبِکَ وَ صَفِیِّکَ وَ صِفْوَتِکَ وَ خَاصَّتِکَ وَ خَالِصَتِکَ وَ خِیَرَتِکَ مِنْ خَلْقِکَ وَ أَعْطِهِ الْفَضْلَ وَ الْفَضِیلَةَ وَ الْوَسِیلَةَ وَ الدَّرَجَةَ الرَّفِیعَةَ وَ ابْعَثْهُ مَقَاما مَحْمُودا یَغْبِطُهُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَ الْآخِرُونَ اللَّهُمَّ إِنَّکَ قُلْتَ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جَاءُوکَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّابا رَحِیما إِلَهِی فَقَدْ أَتَیْتُ نَبِیَّکَ مُسْتَغْفِرا تَائِبا مِنْ ذُنُوبِی فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اغْفِرْهَا لِی یَا سَیِّدَنَا أَتَوَجَّهُ بِکَ وَ بِأَهْلِ بَیْتِکَ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى رَبِّکَ وَ رَبِّی لِیَغْفِرَ لِی پس سه مرتبه بگو إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ پس بگو أُصِبْنَا بِکَ یَا حَبِیبَ قُلُوبِنَا فَمَا أَعْظَمَ الْمُصِیبَةَ بِکَ حَیْثُ انْقَطَعَ عَنَّا الْوَحْیُ وَ حَیْثُ فَقَدْنَاکَ فَإِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ یَا سَیِّدَنَا یَا رَسُولَ اللَّهِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ [الطَّیِّبِینَ‏] الطَّاهِرِینَ هَذَا یَوْمُ السَّبْتِ وَ هُوَ یَوْمُکَ وَ أَنَا فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی فَإِنَّکَ کَرِیمٌ تُحِبُّ الضِّیَافَةَ وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَحْسِنْ ضِیَافَتِی وَ أَجِرْنَا وَ أَحْسِنْ إِجَارَتَنَا بِمَنْزِلَةِ اللَّهِ عِنْدَکَ وَ عِنْدَ آلِ بَیْتِکَ وَ بِمَنْزِلَتِهِمْ عِنْدَهُ وَ بِمَا اسْتَوْدَعَکُمْ مِنْ عِلْمِهِ فَإِنَّهُ أَکْرَمُ الْأَکْرَمِینَ
جامع این کتاب عباس قمى عُفِیَ عَنْهُ گوید که من هر گاه خواستم زیارت کنم آن حضرت را به این زیارت اول زیارت مى‏کنم آن حضرت را به نحوى که حضرت امام رضا علیه السلام تعلیم بزنطى فرموده بعد از آن این زیارت را مى‏خوانم و کیفیت آن چنان است که روایت شده به سند صحیح که: ابن ابى نصر خدمت امام رضا علیه السلام عرض کرد که بعد از نماز چگونه صلوات و سلام بر حضرت رسول صلى الله علیه و آله باید فرستاد فرمود مى ‏گویى :

السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا خِیَرَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَبِیبَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صِفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِینَ اللَّهِ أَشْهَدُ أَنَّکَ رَسُولُ اللَّهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ قَدْ نَصَحْتَ لِأُمَّتِکَ وَ جَاهَدْتَ فِی سَبِیلِ رَبِّکَ وَ عَبَدْتَهُ حَتَّى أَتَاکَ الْیَقِینُ فَجَزَاکَ اللَّهُ یَا رَسُولَ اللَّهِ أَفْضَلَ مَا جَزَى نَبِیّا عَنْ أُمَّتِهِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى إِبْرَاهِیمَ وَ آلِ إِبْرَاهِیمَ إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِید  






 
جهت اطلاع از تنظیمات و ویــــرایش این قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.
 
->