نویسنده : امیر محمد این مطلب در پایگاه خبری بولتن نیوز منتشر شده است .
این روزها شاهد جریان سازی مجدد ایالات متحده آمریکا در منطقه به جهت پیاده کردن الگوی غربی هستیم . الگویی که بتواند شریک جمهوری اسلامی ایران در منطقه را دست به سر کند و ایران تنها بماند . از یک سو آمریکا با اعلام ادامه روند کمکهای غیر کشنده !!! ( منظورشون تفنگ و مسلسل و بمب و ... است ) به مخالفان سوری ، دوباره سعی کرد تا روند جاری و رو به پیشرفت ماجرای سوریه را تحت تاثیر قرار دهد و از سوی دیگر با تصویب قانون جدید در مجلس سنای آمریکا در خصوص نشان دادن چراغ سبز به اسرائیل جهت حمله به تاسیسات هسته ای ایران ، تا آنجا که امکان دارد تنور معادلات منطقه خاورمیانه را داغ کند . البته این داغ کردن تنور از طرفی خیلی هم به نفع نخواهد بود ، چون بی شک مسئولیت کلیه اتفافات رخ داده و در حال جریان سازی ، مستقیماً به ایالات متحده آمریکا بر می گردد و از طرف دیگر نشان می دهد که ایالات متحده قاعده بازی در خاورمیانه را نمی داند . در این خصوص یک نماینده مجلس سنای آمریکا که از حزب آزادیخواه بود اظهار نظر قابل تاملی داشت ، وی گفت : دموکراتها این طرح را به عنوان طرح جنگ بر علیه عراق ... - ببخشید منظورم طرح جنگ علیه ایران است - امضا نخواهند کرد! " این یعنی اینکه این اقدام را به اندازه اقدام سالهای نه چندان دور آمریکا در تحریک صدام و به راه انداختن جنگ علیه ایران ، احمقانه می دانند.
هر چه که هست ادامه این روند اصلاً به نفع آمریکا و منطقه خاورمیانه نیست . در میان این خبر سازی ها دو نکته وجود دارد . اول اینکه آمریکا بر خلاف آنچه که تا کنون ادعا می کرده ، به هیچ وجه با قصد خیر خواهی به ایران پیشنهاد مذاکره نداده است . در ضمن این رفتارهای متناقض نشان می دهد که اصلاً حاضر نیستند که گفتگوهای ایران و آژانس در شرایط عادی و طبق روال قانونی طی شود و دوست ندارند که این مسئله ادعای بی اساس و نابخرادنه آژانس از طریق مذاکره حل و فصل شود . دوم اینکه ، اگر هم این چنین طرحی بعد از امضای مجلس سنا و مسئولین کاخ سفید ، حالت رسمی به خود پیدا کند ، تازه این ، نقطه شروع دردسرهای بزرگ برای آمریکا و اسرائیل است . نه از قول منی که یک مسلمان ایرانی و انقلابی هستم ، بلکه از قول کارشناسان نظامی و تحلیل گران سیاسی دنیا ، این حرکت رژیم اشغالگر قدس بی شک به قیمت نابودی اش تمام خواهد شد . اسرائیلی که حتی توان مقابله با یک گروه شبه نظامی غیر سازماندهی منظم شده ( گروه های فلسطینی ) را که در حد یکی از گردانهای نظامی مستقر در خاک ایران هم نیست ، ندارد ، چه برسد به ارتش منظم و پرقدرت و با صلابت جمهوری اسلامی ایران . بماند که در این میان قطعاً حزب الله لبنان که بازوی توانمد جمهوری اسلامی است ، برای محو کردن اسرائیل از صحنه روزگار کفایت می کند و لزومی به دخالت مستقیم ایران نیست.
مثل اینکه اصلاً قرار نیست این آمریکائی ها از اقدامات گذشته خود درس بگیرند و به تحلیل درست از جریانات دست بزنند . البته این مسئله یک روی دیگر هم دارد و آن این است که ، قطعاً تحلیل گران سیاسی و مشاوران ارشد ایالات متحده آمریکا اطلاعات درستی از شرایط دارند و به رئیس جمهور منتقل می کنند ولی اقدامات و عکس العمل ها در قبال این گزارشات ، اصلاً منتقی به نظر می نرسد ، و این هم بی شک از خوی مداخله گری و استکباری سران ایالات متحده آمریکاست . حال باید دید اوباما که اینقدر ادعای تغییر در روابط را دارد و تا آنجاهم پیش رفته که دوباره پیشنهاد مذاکره به ایران را می دهد ، از این اقدامات متناقض چه هدفی را دنبال می کند.
جریان سازی دوم در خصوص مسائل سوریه است . در این میان کشورهای حاشیه نشین در این ماجرا هم دوباره دست به کار شدند و بعد از تغییر جهت دوباره ایالات متحده آمریکا ، بازهم سودای مداخله جویی شان را که در سر می پروراندند ، احیاء شده دیدند . قطر با اعلام اینکه در مناقشه سوریه باید اسرائیل هم کمک کند ، به نوعی بازهم خود را وارد این بازی کرده است . از سوی دیگر به دنبال آمریکا ، اتحادیه اروپا هم دچار همین اشتباه شده است و با وضع قوانینی ، اجازه صدور تجهیزات نظامی به سوریه و تحویل آن به مخالفان سوری را داده است . عربستان سعودی هم چند روز قبل محموله ای عظیم از تسلیحات نظامی را به مخالفان سوری رسانده است . بی شک این اقدامات و تغییرات در مواضع که در این چند ماه اخیر از ایالات متحده آمریکا شاهد بودیم ، نشان از عدم توانایی در کنترل مناقشات جهانی از سوی کاخ سفید را دارد .
در این بین ایالات متحده آمریکا با به کارگیری روشهای مختلف دیپلماتیک و جریان سازی رسانه ای و در مرحله بعد با دخالت غیر مستقیم و ارسال تسلیحات نظامی به مخالفان سوری هم نتوانست به اهداف خود در سوریه برسد که همانا قطع کردن نوار مقاومت در منطقه خاورمیانه بود . در مرحله بعدی بعد از اینکه خود نتوانست به دست خود به اهدافش برسد ، دست به کار شد و عمال دست نشانده اش در منطقه را به خط کرد . بی شک دخالت مستقیم آمریکا در این جریانات سبب می شود که در حین این تغییر استراتژی ها ی بازی ، دچار اشتباهاتی هم شود که به شدت منافع اش در منطقه را به خطر بیاندازد . بعد از این مرحله آمریکابا تحت فشار قرار دادن ایران بعنوان حامی اصلی مردم سوریه ، قصد دارد موازنه بازی را در دو جناح بر هم بزند . ایالات متحده آمریکا با اعمال تحریمها و فشارهای زیادی علیه ایران ، از یک سو قصد دارد ملت ایران را از پیشرفت بازدارد و از سوی دیگر از با تاثیر این تحریمها ( البته به خیال خودش ) از اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا بکاهد . اقتداری که بی شک عامل و الگوی اصلی انقلابهای تمام مردم آزاده در سراسر دنیاست .
در هر حال با تمام این اوضاع و احوالی که ذکر شد ، آمریکا هنوز نتوانسته کوچکترین خللی در اراده ملت مصمم ایران اسلامی بوجود بیاورد و به همین دلیل هم است که عنان از کف برده و مرتباً ( برخلاف سالهای قبل ) تغییر موضع می دهد تا بتواند در این حین ، جمهوری اسلامی ایران را کیش و مات کند . البته این خیال برای آمریکا خیلی بزرگ است . انشاءالله در آینده ای نزدیک شاهد پیروزیهای چشمگیر امت مسلمان در سراسر دنیا باشیم . اللهم عجل لولیک الفرج
نویسنده : حدیث
این روزها دیگر وقت آن رسیده که جهان ، قدرت بلامنازع جمهوری اسلامی ایران در منطقه را بپذیرد و بداند که بدون دخالت دادن ایران و نظر خواهی از او ، نمی تواند هیچ تصمیم گیری مثبتی در منطقه صورت پذیرد ... یکی از اصول اصلی و شرایط بازی سازی در منطقه خاورمیانه ، درک شرایط و موقعیت و قدرت جمهوری اسلامی ایران است و قطعاً کشورهایی که این قاعده بازی در منطقه را نمی دانند ، به فرجامی مانند ترکیه و قطر و عربستان دچار خواهند شد ...
جمهوری اسلامی ایران به چند دلیل همواره مورد توجه جهانیان و ابرقدرتها بوده است ... اول به خاطر موقعیت ژئوپلوتیکی که دارد ... دارا بودن ذخایر نفتی و توان بالقوه اقتصادی و ساختار جمعیتی آن از مولفه های بعدی ست ... تمامی این مولفه ها سبب شده است که جمهوری اسلامی ایران ، امروزه به یکی از تاثیر گذارترین کشورهای اسلامی دنیا تبدیل شود ... تاثیر گذاریی از جنس انقلابهای منطقه ... از جنس مقاومت فلسطین و لبنان ... از جنس حزب الله ... این شناختها از ظرفیت ایران همواره برای قدرتهای جهانی هم وسوسه انگیز بود و هم ترسناک ... ایالات متحده آمریکا که خود اولین کشور مخالف با تحریم ها بود ، به یک باره بعد از جنگ جهانی دوم و بعد از به قدرت رسیدنش ، خود عامل قسمت عمده ای از تحریمهای جهان بود ... با این اوضاع و احوال ، این سیاست آمریکا نصیب ایران هم شد ، زیرا ملت مسلمان ایران هرگز به خود اجازه سر خم کردن جلوی استکبار را نمی داده و نمی دهد ...
در این میان آمریکا همواره در قبال ایران سیاستهای خصمانه ای را اتخاذ کرده است ... این سیاستها به این دوران و این روزها بر نمی گردد ... شناخت برنامه های دشمن در خصوص اقدامات خصمانه اش بی شک می تواند کمکهای زیادی در تحلیل درستی تصمیم گیری ها در قبال این اقدامات ، در بر داشته باشد ... ایالات متحده آمریکا تنها کشوری است که برنامه صدساله دارد برای تنظیم روابط خود با کشورهای دیگر ... جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری در تاریخ بود که این برنامه های صدساله ایالات متحده آمریکا را برهم زد ... البته امروز به جایی رسیده جمهوری اسلامی که دیگر خود بازی گردانی می کند تحولات و مدیریت می کند مناقشات منطقه را ... با این اوضاع و احوال دیگر بحث ایالات متحده آمریکا بر سر مسائل هسته ای ایران ، اهرمی نیست که بتواند جمهوری اسلامی را مورد فشار قرار بدهد ... جمهوری اسلامی ایران قطعاً بیدی نیست که با این بادها بلرزد ...
رابطه آمریکا و ایران :
اولین تماس ایران و آمریکا در زمان ناصرالدین شاه صورت گرفت ... روابط رسمی دیپلماتیک میان ایران و آمریکا در سال 1262(1883 .م) برقرا شد و دو کشور به تبادل سفیر اقدام نمودند ... از سال 1262 تا 1332 هـ . ش عملکرد آمریکا در ایران به شدت تحت نفوذ و سلطه عمیق روسیه و انگلیس قرار داشت. سیاست کلی آمریکا در این مدت بر محور ایجاد اعتماد و اثبات حسن نیت استوار بود از کودتای 28 مرداد 32 آمریکا ابتکار عمل در امور ایران را به دست گرفت ...
دورههای روابط ایران و آمریکا :
الف - دوره نفوذ(از ابتدا تا 1331) : اتخاذ برخی مواضع نسبتا همسو با منافع و اهداف دولت و ملت ایران در چهارچوب منافع کلی و جهانی خویش ... حمایت اولیه از نهضت ملی شدن صنعت نفت ... و ایجاد سد در مقابل نفوذ بریتانیا و روسیه.
ب - دوره سلطه (1357- 1332) حکومت ملی مصدق در سال 32 توسط سیا سرنگون شد و شاه را باز گرداند ... طراحی انقلاب سفید شاه ، تحمیل کاپیتولاسیون ، انجام کودتای 28 مرداد 1332 و ... تمامی ارکان کلیدی را تحت سلطه خویش در آورد .
ج - دوره بنبست (1357 به بعد) : پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط شاه - تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 58 (در 2 نوامبر 1979.م(13 آبان 58) تقریبا دو هفته پس از ورود شاه به آمریکا و 9 روز پس از دیدار بارزگان - برژنسکی در الجزایر ، دانشجویان پیرو خط امام با حمله به سفارت آمریکا در تهران 61 آمریکایی را به گروگان گرفتند . طی 444 روز آمریکا اقدامات مختلفی برای آزادی آنها به عمل آورد . از جمله شاخصترین آنها اجرای طرح نجات «پنجه عقاب» از طرف کارتر بود که در 24 آوریل 1980.م (4 اردیبهشت 59) با استفاده از 8 هلیکوپتر ، ناو دریایی نیمنتز و ... به اجرا درآورد و ماجرای طبس ایجاد شد که منجر به شکست آمریکا گردید ) ... که این اقدام باعث جریان سازی های ذیل گردید :
• مسدود کردن دارایها و اموال ایران
• اعلام تحریم اقتصادی و تسلیحاتی
• قطع رابطه سیاسی با ایران
• حمایت از گروههای میانهرو
• نقشه تجزیه ایران
• پذیرش شاه
• طراحی و اجرای کودتا
• ترغیب عراق در حمله به ایران
• حمایت از گروههای ضد انقلاب
• سرنگونی هواپیمای مسافربری
• جنگ روانی بر ضد ایران
الحمدلله امروز جمهوری اسلامی ایران قدرتمند تر و مصمم تر از همیشه در راه تداوم و حفظ آرمانهای امام خمینی (ره) علیه که همانا تشکیل امت واحده اسلام بود ، گام بر می دارد و انشاءالله پرچم این انقلاب بابرکت با دستان مبارک حضرت امام خامنه ای (دامت برکاته ) به دست صاحب اصلی اش سپرده می شود ... الهم عجل لولیک الفرج ...
نویسنده : حدیث
حضرت امام خامنه ای ( دامت برکاته ) : " همیشه از مسئولان قوا و کسانی که مسئولیت بر دوش دارند، حمایت کرده ام اما این کارها متناسب با تعهدات، سوگندهای خورده شده و متناسب با شأن ملت عظیم ایران نیست "
مثل اینکه قرار نیست این ملت مقاوم و مسلمان ایران اسلامی رنگ و روی یکرنگی در رفتارهای برخی از مسئولین به خصوص سران قوا را ببینند ... آقایانی که ادعای رعایت مصالح کشور را دارند ، اما گاه و بیگاه ، به بهانه های مختلف بازهم بر سر پیمان شکنی هایشان هستند !
هر دفعه که در خصوص خون به دل رهبر ( حضرت آیت الله خامنه ای ) کردن این آقایون می نوشتم ، همیشه خدا خدا می کردم که این دفعه آخر باشه ... نمی دونم من قولم رو می شکنم یا حضرات ؟! ... خیلی هم دور نیست از آخرین نامه ای که رئیس جمهور محترم با کلی کش و قوس در پاسخ به حفظ وحدت و آرامش رهبر معظم انقلاب به ایشان نوشتند ... یادتان هست ؟ ... رئیس جمهور محترم : " ... کوچکترین قدمی برخلاف مصالح کشور بر نخواهیم داشت ... " ... همه چیز تقریباً خوب بود و آرام ... ما هم دل مان خوش بود که این بار دیگر ، دفعه آخر است ولی بعد از اتفاقات انتخابات نظام پزشکی ، فهمیدم که قصه سر دراز داره !!!
متاسفانه این بار هم رئیس جمهور محترم به فرمایشات حضرت آقا اعتنایی ننمودند ، هیچ ، به اظهارات خودشان هم پایبند نماندند ...این عدم پایبندی به شئونات معرفی شده توسط مقام معظم رهبری در خصوص حفظ آرامش مسئولین و عدم کشاندن این اختلافات به درون مردم از طریق رسانه ها ، نتیجه اش چیزی نبود ، جز انعکاس گسترده آن در خبرگزاریهایی که مانند گرگ ، منتظرند تا یک اتفاقاتی از این دست بیفتد ، بعد آن را بزرگنمایی کنند و بهانه بتراشند برای زیر سوال بردن وحدت بین مسئولین کشور ... این همان اتفاقی بود که متاسفانه در اثر کوتاهی آقای رئیس جمهور بوجود آمد ... ایشان در سخنانی به شدت از دخالت نهاد نظامی و امنیتی در این مسئله گله مند بودند و البته به همان مقدار هم ناآگاه برای ابراز این گله مندی ...
ایشان در سخنان شان گفته بودند : " ... من فکر میکنم که همه چیز در کشور باید براساس قانون باشد و اگر افرادی بخواهند از قانون عبور کنند، کارشان اعتباری ندارد و اگر دستگاهها و یا نهادهایی هم بخواهند در مسائل قانونی فراقانونی عمل کنند، درست نیست و این اعتباری ندارد ... " خوب ما هم که همین را می گوییم ، جالب است که خود ایشان در جریان تقدیم لایحه بودجه 92 برای ارائه گزارش ( نه تقدیم لایحه ) به مجلس نرفتند که این خود نمود آشکار نقض قانون بود ، پس چگونه در یک روز از قانون چند تفسیر می کنند ؟!! ... شاید هم منظورشان از قانون ، قانون اساسی کشور نیست و قانون دیگری مد نظرشان است !!! ... آقای احمدی نژاد این رعایت نکردن مصالح کشور نیست ؟!! ... به نظر شما چه کسانی منتظر شنیدن همچنین حرفی از ایشان بودند ؟ ... خوب می شد این حرفها را در جلسات خصوصی بزنند ، نه اینکه آنرا با این لحن و با این شدت به رسانه ها بکشانند ... من اصلاً می گویم حق با ایشان است ( که البته نظرم این نیست ) ، خوب در این روزها و در این حال و هوایی که دشمنان اسلام منتظر کوچکترین حرفی هستند تا آنرا به دلیلی برای زیر سوال بردن آرامش و امنیت کشور بدل کنند ، این حرفها چه مفهومی دارد ؟!!!
آقای احمدی نژاد وقتی از طرف شما نقل می شود که شورای نگهبان دلیلی برای رد مشایی ندارد و اگر دارد رو کند ... وقتی از طرف شما نقل می شود که در صورت رد صلاحیت مشایی ، می توانید از حکم حکومتی مثل معین استفاده کنید ... و تمام این نقل قولها از طرف شما تکذیب نمی شد ، این یعنی نظرتان همین است ... به نظر شما این جنجال سازی در خصوص انتخاباتی که چندین ماه دیگر انجام خواهد شد و هنوز هیچ چیز در مورد آن صورت نگرفته ، خلاف قانون نیست ؟!!! ... این که دست پیش می گیرید که پس نیفتید ، خلاف قانون نیست ؟!! اینکه از همین الان می خواهید جو را برای رد صلاحیت احتمالی مشایی ( البته ایشان که می گویند اصلاً نمی خواهند در انتخابات شرکت کنند ، چرا شما اصرار دارید ؟! ) متشنج کنید ، خلاف قانون نیست ؟! ... اینکه از همین الان و صددرصد برخلاف نظر مقام معظم دارید جو را نامساعد نشان می دهید، خلاف قانون نیست ؟! ... اینکه در خصوص انتخابات نظام پزشکی می فرمائید در صورت رد صلاحیت گسترده یارانتان ، آنرا باطل خواهید کرد ، خلاف قانون نیست ؟!! ... این است رعایت مصلحت مردم و نظام ؟!!!
به نظر شما اینکه تیتر یک روزنامه هایی که در ضدیت با دین و جمهوری اسلامی شهره عام و خاص هستند ، مانند العربیه ، بی بی سی و ... بشود دعواها و اظهار نظرهای جنجالی تان ، خلاف مصلحت کشور نیست ؟! ... آیا نمی شد این حرفها را درون سازمانی نگه دارید و باعث خبرسازی رسانه های دشمن نشوید ؟! ... تو را به خدا در این روزهای پایانی دولت تان ( البته اگر قصد ادامه ندارید !) کمی هم به فکر رهبر و مردم باشید ... لااقل برروی حرف خودتان بمانید که فرمودید ، بر خلاف مصالح مردم کاری نمی کنید ... حق این ملت مسلمان و مقاوم ، این ندانم کاریها نیست ...
یادتان رفته رهنمودهای مقام معظم رهبری را که فرمودند : " ... توقع بنده از مسئولان این است که حالا که رفتار دشمن شدت پیدا کرده، شما هم رفاقت ها را میان خود شدت دهید ... "